inrak Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Zdravím všechny. Mám takový problém.Začala mě prosvicovat kontrolka dobíjení a zhasla pouze u vysokých otáček.Rozebral jsem altík a zjistil jsem že jeden uhlík (spodní) je krátký a asi jak jiskřil tak mi propálil asi 1milimetrovou drážku v rotoru, tudíž v tom místě kde to ztrácí kontakt se přeruší dobíjení a rozsvěcuje se kontrolka.Rozhodl jsem se že vyměním rotor, protože mám ještě jeden a uhlíky , které jsem koupil. A chci se zeptat, mám něčím namazat tu uhlíkovou část? Protože mám pocit že jsem tam nějakou vazelínu viděl . Díky za info.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor.sk Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Nikdy sa to nemaže!!! Musí to by? vyleštené (to musíš vedie?) a drážky vyčistené. Pokial je to hlboko zaryhované tak sa to musí stoči? na sustruhu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts