Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ANKETA: Koupil by jsem 508 znovu?  

39 hlasů

1. 1. ANKETA: Koupil by jsem 508 znovu?

• URCITE ANO
      27
    • ASI ANO
      41
    • ASI NE
      9
    • URCITE NE
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

GT je super, ale nejde poznat, že je něco ex. Ale RXH je designově špičkové. Výkonostně je proti GT jen o 20 koní hůř, ale ve zrychlení a maximálce tolik nestrácí.

Odesláno

Mě jde spíš o to, že smyslem zvýšené světlosti, případě onoho "oplastování" je nějaká průchodnost terénem. Jenže u té předkolky to tak nějak ztrácí smysl. Já nemám požadavek na orání polí, očekával bych lepší jízdní vlastnosti v horších podmínkách (hory, sníh, špatné příjezdové cesty), takže pomoc je čtyřkolka. Oplastovaná dvoukolka se možná může líbit, ale mě nedává smysl.

Odesláno

Tak tak, rxh uz moze byt len obycajny vyssi kombik s plastami navyse. Pre mna to tiez straca zmysel ako psal pacho, ten kvazi 4x4 bol vcelku zaujimavy. Ale ako pisal elton, plasty sa pacia:), a cena hra rolu, tak sa peugeot prisposobil. Iba nazov mohli pozmenit....

Odesláno

Zdravim, myslim, že to tu neproběhlo. Má někdo tu 1,6THP nikde jsem se nedočetl jaký to je. Každej tu řeší jenom naftu :D

Je ich dost malicko:) motor bol velmi kazovy , uz teraz menej ale stale to neni ono...a ked sa to zacne srat tak to stoji hodne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...