Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takto pred rokom som menil ventilator kurenia lebo ked som ho dal na priamo cez baterku tak sa mi spustil a potom chvilu isiel. O tyzden mi zas prestal ist a odisli na nom uhliky ale kedze su zaliate tak sa nedaju vymenit tak som kupil zo srotoviska. Teraz mi zas prestalo ist kurenie, ale ked dam ventilator na priamo ide, ale ked ho zapojim nejde :/ neviete co s tym moze byt? Panel mi cely svieti, ked pridam na teplote ci fukani a ine funkcie zobrazuje a meni na displaji. Len ventilator nereaguje. Dakujem za kazdu odpoved.

Odesláno

ak mas automaticku klimu tak je to asi tranzistorovy regulator otacok, obcas chcipne :blicismajlik treba ho vybrat, niekedy sa da tranzistor vymenit. kupovat novy bude asi dost drahe

Odesláno

pravidla fóra si asi nečítal, však? zbytočné nové vlákno o niečom čoho tu sú mraky a názov ktorý nepovie vôbec nič...

asi máš digitálnu klímu, takže regulátor je priamo vo vnútri ventilátora, ak je motor ok možno sa dá opraviť alebo vymeniť iba polovodičový regulátor, krátka životnosť ventilátora z vrakoviska nie je nič nezvyčajné

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...