Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale dodělávat nez. topení je jiné. Vždyť ti to funguje ne?

Ale nic, až mi to nepůjde vůbec, tak to budu řešet, zatím si rozebírejte autíčka sami, stejně jste nato nepřišli proč to nejde při minusových teplotách. Až to někdo zjistí, snád se podělí. :papa

Odesláno

Možno je to kvôli zbytočnej strate tepla vo dverách pri nižších teplotách,tak je to blokované,to by malo logigu.Ked je zima načo tlačiť teplo cez dvere,kde sa to dosť vychladí,hmmmmm:myslimRadšej priamo do kabíny - to je efektívnejšie.

[upravil dne 1/2/13 10:20 od ferinko2]

Odesláno

no konečně nějaká apon trochu logická věc ,co by to mohla zapříčinit,jenom mi nejde do hlavy,proč někomu to jde a někomu ne,doufám že ti co tvrdí že to jde,nemyslí protlačení od hlavního ventilátoru

Odesláno
no konečně nějaká apon trochu logická věc ,co by to mohla zapříčinit,jenom mi nejde do hlavy,proč někomu to jde a někomu ne,doufám že ti co tvrdí že to jde,nemyslí protlačení od hlavního ventilátoru

To, že to někomu jde může být zřejmně závada, kterých na peřotech není zrovna málo. Třeba na 307 pokud mám zapnutý mlhovky a přepnu na dálkový tak by se měli automaticky vypnout, mně po přepnutí zůstavají rozvícený. :o

Odesláno

Tak to máš v pořádku, takhle to jde většině, až na několik výjimek, kterým to jde vždy (když je rear rozsvícen).

Tak mně napadlo, skoušeli jste to hned při nastartovaní studeného auta, a nebo třeba po čase, myslím po delším ježdění, třeba po hodině jestli to funguje. Třeba to hned nemusí fungovat ale po čase, až je v autě teplota dle nastavení a při zahřátém motoru na 90 st, v tedy to třeba může fungovat :myslim Nevím, jenom laicky přemýšlím , ale strááášně to bolí, musel jsem si dát cihlu na hlavu aby nepraskla (ta hlava myslím):P

[upravil dne 1/2/13 11:08 od Tango C8]

Odesláno

Dobrý myšlienkový pochod.......až mi je to divnééé:D:D

Takto to funguje v 407 ,kde začne ventilátor kúrenia fúkať vzduch až ked sa auto trošku zohreje...aby nefúkal do kabíny studený vzduch.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...