Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

když bude mít bsi najeto víc než má tvoje auto tak ti na budíkách naskočí ten větší udaj a i když vrátíš to tvoje tak tam pořád zůstane ten větší a nepude to nastartovat a nejsem si jist ale myslim že bude uplně mrtvé bez načtení immo

Odesláno

Takze kdyz dam z mi druhy pojizdny 307 a dam to do ty nefukcni tak vse pujde jen nenastartuju?? A pak ji muzu dat do ty stary a tam to pujde??

Odesláno

Možná koukám blbě, ale jestli to chápu správně, tak v hlavní pojistkové skříni by měly být dvě relé. Viz http://peugeot.mainspot.net/wiring307/el5015s11s1.htm

R7 a R8, které se podle mne starají o rozběh a změnu rychlosti ( zjednodušeně řečeno, pokud to ovšem chápu správně).

nebo v \"jak na to \" ( tam je to malinko jinak, podle mne s chybou ). Ty jsou v pořádku ? Popřípadě je na kontaktu R7 napětí ( za pojistkou označenou R17 ) ?

Odesláno

Pokud jsem to vyčetl správně, tak asi spíš u motoru ( v Jak na to je to označeno jako hlavní pojistková skříň a obsahuje to pojistky na větší proudy ). Ale je to teorie, jsem v práci a nemůžu se kouknout fyzicky.

Ještě drobná poznámka, naprosto z toho zapojení nechápu, jak se stěrače zastaví v svislé ( servisní ) poloze, tedy jak to BSI pozná, když doběhový kontakt je jen jeden ( jedině inicializace motorku po přesně vymezenou dobu ? )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...