Bart8 Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Jeste jednu otazku kdyz odpojim BSI co se stane musim to nejak pak nastavovatt nebo se nic nestane?? A i kdyz je BSI z jineho auta Citovat
Bart8 Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Jeste jednu otazku kdyz odpojim BSI co se stane musim to nejak pak nastavovatt nebo se nic nestane?? A i kdyz je BSI z jineho auta Citovat
Michal.x Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 když bude mít bsi najeto víc než má tvoje auto tak ti na budíkách naskočí ten větší udaj a i když vrátíš to tvoje tak tam pořád zůstane ten větší a nepude to nastartovat a nejsem si jist ale myslim že bude uplně mrtvé bez načtení immo Citovat
Bart8 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Ale stou starou to pak zase nastartuju ne??? Bsi Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 A na diagnostice jsi s tím už byl? Přehazovat BSI bych bral jako poslední pokus. Citovat
Bart8 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 tak BSI je posledni co by to mohlo dělat vše ostatni už je měněny Citovat
mxmen Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 BSI ti mužu půjčit na zkoušku, sice z benzina ale to by nemělo vadit Citovat
Bart8 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 ale ja nemam nikoho kdo by to přeprogramoval Citovat
mxmen Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 na zkoušku jestli je to BSI nemusíš nic programovat. Jinak na programování ti poradím, HonzaZ. Napiš mu a optej se Citovat
Bart8 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Takze kdyz dam z mi druhy pojizdny 307 a dam to do ty nefukcni tak vse pujde jen nenastartuju?? A pak ji muzu dat do ty stary a tam to pujde?? Citovat
sauromalus Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Možná koukám blbě, ale jestli to chápu správně, tak v hlavní pojistkové skříni by měly být dvě relé. Viz http://peugeot.mainspot.net/wiring307/el5015s11s1.htm R7 a R8, které se podle mne starají o rozběh a změnu rychlosti ( zjednodušeně řečeno, pokud to ovšem chápu správně). nebo v \"jak na to \" ( tam je to malinko jinak, podle mne s chybou ). Ty jsou v pořádku ? Popřípadě je na kontaktu R7 napětí ( za pojistkou označenou R17 ) ? Citovat
Bart8 Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Tu hlavni myslis u volantu?? Tam jsem nikde rele nevidel ale jeste to okouknu dik za tip Citovat
sauromalus Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Pokud jsem to vyčetl správně, tak asi spíš u motoru ( v Jak na to je to označeno jako hlavní pojistková skříň a obsahuje to pojistky na větší proudy ). Ale je to teorie, jsem v práci a nemůžu se kouknout fyzicky. Ještě drobná poznámka, naprosto z toho zapojení nechápu, jak se stěrače zastaví v svislé ( servisní ) poloze, tedy jak to BSI pozná, když doběhový kontakt je jen jeden ( jedině inicializace motorku po přesně vymezenou dobu ? ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.