Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a čo si s ním spravil ty? dal si si ho odstránit? alebo repas?

a ty si ako zistil ze ti odislo fapko?

hmm?

[upravil dne 16/1/13 11:50 od AnRy99]

Odesláno

jo dal jsem ho pryč..,také kontrolka problikávala, aji takovej divnej zvuk to mělo, škubání prostě otrava...,už mám na fapoff najeto přes 45000 km a bez problémů, jako kdyby tam nikdy nebyl..:papa

Odesláno

ja by som ti to na dia hodil ... ale za uspesnost zistenia vsetkych zavad nerucim, padol mi comp a na druhom mam len tu cinsku kreknutu verziu ...

Odesláno

mam asi prechladnuteho Pegiho ... prešla ho \"chripka\" ... trocha som tomu vyťal ani som sa moc nesnazil iba klasicka rychla jazda ziadne vytacanie motora a zrazu kontrolka zhasla a prestala svietit ... toto je zas ako mozne? ja som uz magor z toho fapka ... zajtra si to ale idem hodit na dia a podla toho sa rozhodnem ako s tym ... zobrazi na dia stav fap filtra alebo niečo take podla čoho sa da zistit ze či sa uz musi dat off???

Odesláno
ja by som ti to na dia hodil ... ale za uspesnost zistenia vsetkych zavad nerucim, padol mi comp a na druhom mam len tu cinsku kreknutu verziu ...

dakujem, uz som si dia zohnal od jedneho a zajtra ak bude mat cas za nim zajtra skočim ... hadam mi povie niečo viac a konkretne

Odesláno
mam asi prechladnuteho Pegiho ... prešla ho \"chripka\" ... trocha som tomu vyťal ani som sa moc nesnazil iba klasicka rychla jazda ziadne vytacanie motora a zrazu kontrolka zhasla a prestala svietit ... toto je zas ako mozne? ja som uz magor z toho fapka ... zajtra si to ale idem hodit na dia a podla toho sa rozhodnem ako s tym ... zobrazi na dia stav fap filtra alebo niečo take podla čoho sa da zistit ze či sa uz musi dat off???

To ze zhasla pomuze na chvilku.

U diagnostiky se stav FAP vypocitava vzhledem k aditivu a jinym vecem.

Pocitam ze zitra budes mit stav FAP cca na 20%

Odesláno

zrejme tam bude uz aj nizka hladina aditiva. no uvidime co mi ukaze dia.

Ale prečo ked signalizuje ze FAP je uz v \"papa\" tak potom sa to rozbehanim vypne ... :/ hovadina nech to svieti furt alebo vobec

uz ma napada aj to ze ho predam ... :/

[upravil dne 16/1/13 18:48 od AnRy99]

Odesláno

to nemalo byť myslele tak ako to bolo napisane :D to malo byt myslene tak ironicky a s uskrnkom :DD ale ako to tak citam po sebe, nevydalo :D:)))) dam ho von a svaty pokoj :))) FAP OFF

Odesláno

takze bol som na dia ... regeneruje mi 308 km ... co sa tyka chyby fap mi vypisalo len ze bola prerusena regenaracia ked bol fap filter preplneny alebo take niečo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...