Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji radu co s tím,dcera má HTC Wildfire S,má to mít RAM 512MB ,ale i po vyčištění a restartu do tov. nastavení to ukaže jen 125MB dostupných. Jak obnovit plných cca 512?

Odesláno

Já nevím, ale u svého Note mám deklarovanou 1GB ram, když dám v nástrojích vyčistit, tak mám cca 300 MB, takže těžko říct. Paměť mi to ukazuje do 862 MB. Já používám na čištění RAM Booster a jsem spokojený, zobrazuje se jako widget, když je telefon pomalejší, tak kliknu na ni a hned to fičí :)

Odesláno

ja som sa dostal s tym telefonom po \"root\"-e na 150. viac nejde. Mozno keby si premiestnil vsetky app na SD kartu, vymazal nepotrebne veci z telefonu. Niektore sa totiz nedaju premiestnit, ale viem ze to ide nejakym scriptom po root-e telefonu

Odesláno

V prvom rade by ste sa mali zamyslieť nad tým ako Android narába s RAMkou... to nie je Windows... ;)

Android (tak ako napr. MacOS alebo Ubuntu) sa snaží zaplniť pamäť maximálne ako potrebuje aby urýchlil štart aplikácií.

Platí tu heslo: Unused RAM is wasted RAM...

Odesláno

Jo jo vím co jsi psal,ale mám tam aplikace které používam,navi ,přehravače,ted shell,viber,spoustu jiného i nějaké pi........ a přesto takhle,tak nevím proč u toho wildu se to tak rychle zahltí a to je po vyčištění a restartu.

Odesláno

Jo to jo,dost je chválí,ale přitom tam má 8GB kartu a co jde dá na ní a každou chvilku ji to píše aby něco vymazala nebo tak nějak,jak mi to říkala.

Odesláno

Problém s HTC a inštalovaním aplikácií je v tom, že ich defaultne inštaluje do internej pamäte telefónu.

Smartfóny majú jednu FLASH pamäť = tzv. zdieľanú pamäť. Čiže do tých slabých 512MB sa inštalujú aj napr. aplikácie z marketu.

Treba inštalovať na SD kartu a pri týchto slabších telefónoch hlavne čo najmenej... :roll

EDIT: Tak som sa schválne pozrel do všetkých domácich androidov a:

HTC Wildfire S (512MB RAM)- 17MB RAM FREE :D

HTC Desire HD (768MB RAM)- 482MB RAM FREE

Samsung Galaxy TAB 10.1 (1GB RAM)- 352MB RAM FREE

[upravil dne 1/13/2013 13:23 od Cinicman]

Odesláno

to sa da obist s Link2SD sa mi zda, len nato je potrebny root,

s tym sa daju presunut aj systemove apps a aj tie ktore sa standardne nedaju presunut na SD

[Edited on 13/1/13 13:24 by kranky]

Odesláno

RAM která je k dispozici pro aplikace je u každyho telefonu jinak, něco z tech 512 sežere system něco se přiřadí grafice a to co zbyde, nějakých 260MB je k dispozici, android by měl sám paměť spravovat tak aby nechyběla, jenže se telefon kolikrát dost zpomalí takže to chce ve spravci RAM paměť ručně vyčistit a je na chvili pokoj. Jinak k tomu že to piše aby něco vymazala, to je tim že má plnou vnitřní paměť, je potřeba přesunout aplikace na externí SD kartu a nebo po Rootu udělat vyměnou jednoho souboru prohození pamětí, tj že externí 16GB karta se tváří jako vnitřní paměť a vnitřní paměť se tváří jako Ext karta. mam to tak na svym Galaxy W a je klid od nedostatku paměti

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

ja mam htc wildfire a ja vam dam babsky telefon :D:D:D:D

je teda pravda, ze jsem ho dostal od sestry :D:D:D:D

ale jak najdu tu ram???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...