Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
OT: četl jsem to přesně tak, jak jsem to číst neměl :D
taky jsem myslel, že PSA má speciální čip pro motory. Proč píšeš pes velkýmy písmeny?:myslim
Odesláno

mame dve fenky krysarika a kazdej rok (uz 7) s nama jezdej na dovolenou.. maj obe cip pod kuzi na krku cena tusim 650kc jedna i s euro pasem .. cip cestuje v podkozi tudiz neni pokazde na stejnym miste ale na zadech ho jeste nemeli :D a jeste :xvul kdyz jsem cet popis tak jsem cekal ze se bude chipovat nejakej francouz :D:D:D

Odesláno

Pes rodičů má taky čip, na Slovensku má taťka rodinu a už tam pes asi 4x byl :) a stálo to taky kolem 600kč, včetně pasu.

Jinak taky jsem myslel, že se jedná o nějaký originální chip od PSA :D

Odesláno

Petře, psa mám 9 let , je čipnutý 9 let a nikdy, pozor nikdy to nikdo nekontroloval. Taky jezdíme často na SR a do D. Hele, bude čipovanej, máš EU průkaz (ber ho do ciziny sebou)- očkovací, kde bude nalepení kod čipu. Tým to pro tebe haslo. Kde bude ten úřada na psovi hledat čip je na něm. Kdo ví jestli ten pes ten čip ještě v těle má a když ho má, tak jestli tam, kde mu ho dávali:myslim

Odesláno

ten cip se da nahmatat je to asi pul centimetru dlouha a 2mm silna sklenena trucicka ale cestuje okolo krku maj na to detektory ktery prilozej k psimu krku a je jedno kde je k ocasu se mu nedostane teda myslim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...