brutall Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 OT: četl jsem to přesně tak, jak jsem to číst neměl taky jsem myslel, že PSA má speciální čip pro motory. Proč píšeš pes velkýmy písmeny? Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 brutall : páč patřím do spolku lopat na tomto klubu Moral3z : jezdím s hafanem mimo ČR a tam je čip nutností Citovat
brutall Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 brutall : páč patřím do spolku lopat na tomto klubu to jsem neřekl, nic ve zlim:papa Citovat
dyno Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 mame dve fenky krysarika a kazdej rok (uz 7) s nama jezdej na dovolenou.. maj obe cip pod kuzi na krku cena tusim 650kc jedna i s euro pasem .. cip cestuje v podkozi tudiz neni pokazde na stejnym miste ale na zadech ho jeste nemeli a jeste kdyz jsem cet popis tak jsem cekal ze se bude chipovat nejakej francouz :D:D Citovat
lukaro Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Pes rodičů má taky čip, na Slovensku má taťka rodinu a už tam pes asi 4x byl a stálo to taky kolem 600kč, včetně pasu. Jinak taky jsem myslel, že se jedná o nějaký originální chip od PSA Citovat
Tango C8 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Petře, psa mám 9 let , je čipnutý 9 let a nikdy, pozor nikdy to nikdo nekontroloval. Taky jezdíme často na SR a do D. Hele, bude čipovanej, máš EU průkaz (ber ho do ciziny sebou)- očkovací, kde bude nalepení kod čipu. Tým to pro tebe haslo. Kde bude ten úřada na psovi hledat čip je na něm. Kdo ví jestli ten pes ten čip ještě v těle má a když ho má, tak jestli tam, kde mu ho dávali:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 PeTr u na na sk to je https://www.crsz.sk/ U na sregistraciu vykonava veterinar a udaje sa premietnu v registry do 3 minut... Citovat
dyno Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 ten cip se da nahmatat je to asi pul centimetru dlouha a 2mm silna sklenena trucicka ale cestuje okolo krku maj na to detektory ktery prilozej k psimu krku a je jedno kde je k ocasu se mu nedostane teda myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.