Qcko Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Hosi, mam novy notebook bez OS a potrebujem v nom XP. Ked nabootujem XP tak mi napise hlasku: \"Check your hard drive to make sure if it is properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption and than restart your computer.\" Ked v DOSe zadam chkdsk tak mi akurat napise toto: FAT 32 not currently supported. Takze moja otazka je jednoducha --> aky je prikaz na sformatovanie disku do NTFS, resp. aka je finta aby sa XP zacali instalovat. Diiiky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Disk je v Biosu vidět?? Pokud ano vypni AHCI mode jestli je zapnutý. Citovat
Qcko Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 Ohoho, prepol som AHCI na IDE a uz to IDE ... uzasne, dakujem, uz to len sformatujem na NTFS a idem na to, parada Citovat
Lucasao Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 jen si nejsem jisty jestli seženeš všechny ovladače pro XP Citovat
Qcko Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Ovladacu su s pre hladom nainstalovane a VAS mi uz spolahlivo frci (trvalo mi to 3 dni dat to komplet dokopy ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.