306-Kubik-S16 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 ahoj na TDcku se mi dneska rozsvitila kontrolka ABS a po zkousce opravdu ABS nefunguje,jak zjistit jeslti odeslo cidlo nebo řj ABS nemam OBD diagnostiku,jsou tam jenom dva konektory v motorovem prostoru nebyl by nekdo ochoten z prahy nejak udelat diagnostiku abych vedel co vymenit popr opravit ? ( ABS system BOSCH) [upravil dne 15/1/13 10:49 od 306-Kubik-S16] Citovat
HonzaZ Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Mělo by se to nechat zdiagnostikovat. Jasně jeden konektor je pro ŘJ motoru a druhý pro ABS. Jsou jenom dvoupinové ale dej mi VIN, abych mohl dohledat schéma k zapojení dia konektoru pro ABS. Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 11. leden 2013 Odesláno 11. leden 2013 pokud mas kde postavit auto na zvedak nebo rampu, tak se daji cidla ABS promerit, konekory prednich cidel mam v motorovem prostoru a konektory od zadnich jsou za rezervou a torzkama prichycene ke kastli (mam ale novejsi model), kdyz je odpojis a zmeris odpor tak by si to mel zjistit , ja mel spatne prave predni a nenameril jsem ne nem nic a u ostatnich si tu hodnotu nepamatuju... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 tak dneska zase jedzime a zjistil jsem ze pokud nastartuju normalne zhasne kontrolka v pohode jedu dopredu a nerozsviti se ale jakmile dam zpatecku a rozjedu se dozadu hned se rozsviti a ABS nefunguje vypnu nastartuju jedu dopredu a zase vsechno funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.