punkac Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 aha nevěděl jsem že 406 byly až takové sociálky bez bagu spolujezdce:D Citovat
TarEstel Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Staré šedé tapce byly opravdu v hrozném stavu a nedalo se na to dívat, tak jsem je nahradila černými z novějšího modelu. Včetně zapojení ovladačů oken z new modelu a přichystané pro zapojení el. zrcátek a zadních el. oken. Postupně jsou na řadě černé pásy a výměna sedaček. Citovat
Stejsn Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Aha, tak tady jsi. To já se tě na moje.auto.cz ptal, jestli máš registraci tady Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Koukááám sousedka .... Vítej tady v klubu a honem si sežeň klubovou nálepku ať tu na sebe můžeme blikat ve větším počtu .. Citovat
TarEstel Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Mám už objednané příští týden mi nálepky dorazí domů Citovat
TarEstel Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Stejsn: Jojo vím však jsem odpovídala Citovat
odee Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Super kára, další \"TAXI\" v klubu;) Bílá by se mi taky líbila, ale na Breaku nevypadá narozdíl od sedanu dobře. Ty tapecy sou pěkný a k té bílé to vypadá parádně! Citovat
TarEstel Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Díky Kdyby někdo věděl o bílé kapotě z new modelu tak sem s ní [Edited on 2/5/13 11:32 by TarEstel] Citovat
TarEstel Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Jojo chci se do toho pustit no Vím že to mnozí kritizují, ale chci do toho jít Citovat
Peugeot_22 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 pokud seženeš new kapotu tak jí můžeš dát i na starej předek zatím,chvíly jsem to tak měl a opravdu pěkně se to auto pak mračí:Dakorát už tam pak nedostaneě masku myslim:myslim:D:D:papa Citovat
TarEstel Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 No nějaké ty fotky čistě z new kapotou na old modelu jsem viděla a vypadá to docela dobře Citovat
TarEstel Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Dneska dorazily klubové nálepky a hned šly na auto. Přišly docela dost navlhlé ale zatím drží krásně tak uvidím no Citovat
Peugeot_22 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 pěkný ale proč to lepíš na tu přední kapotu když chces faceliftovat?:papa:) Citovat
TarEstel Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Protože to ještě chvíli potrvá první budou rozvody, a pak se k tomu postupně propracuju navíc ty samolepky stojí pakatel takže to moc neřeším Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.