Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poraďte mi někdo máme 307sw s barevnou obrazovkou s navi. Objevila se mi tam hláška \"riziko ucpání filtru\" vždy po nastartování se to objeví na obrazovce (podobně jako riziko náledí) pak to zmizí a na palubovce mi svítí kontrolka servisu vykřičník v trojúhelníku(oranžově).Dost jsem toho tady o fapu přečetla máme najeto 200050km a nejsme první majitelé s autem jsme najeli asi 30000km nikdy se nic podobného nestalo.Takže jestli to dobře chápu musím teď auto vzít na výlet aby se pořádně ohřálo jet min 60km/h ale nevím jak dlouho někdo píšete 10min někdo půl hodiny jaká je teda ta doba aby mohla proběhnout regenerace? nebo už nám došlo aditivum? nebo fap umřel? Myslíte že byste mi někdo poradil??

Odesláno

Mirku já fakt používala hledání tři dny ale tudle hlášku nikdo nemá jen někdo na 407 ale má u toho jiný symbol na přístrojovce. a taky hodně lidem svítí ten \"motorek\" a píše něco jinýho.

Jinak díky za radu vezmu to na dálnici škoda že to nějak nesignalizuje že se začala regenerace člověk by aspoň měl jistotu že tak je to v pořádku:)

Odesláno

Jedna pomocka:

U tejto motorizácii pri regenerácii znie zvuk motora duto ako keby bol deravý výfuk...

Treba to len odsledovať a pozorne počúvať:D

Odesláno

A kdyz zjisti stav FAP a mnozstvi aditiva tak stejne moc tomu nepomuze.....

Jinak u tech 1,6 bohuzel neni u kazde znat regeneraci.

Ikdyz se treba zitra rozhodnes ze to pojedes projet tak cisteni vyvolat nemusis a budes jezdit zbytecne.

Motor potrebuje na to pozadavky aby to spustil.

Nejde spustit ani nucene.

Bylo by dobre navstivit nekoho kdo tomu opravdu rozumi a at se podiva v jakem stavu to mas.

Nestaci mnozstvi aditiva a zaplneni.

To se porad meni a nejde podle toho zjistit jak je na tom se zivostnosti.

Odesláno

Jenom upozorneni.

Opravdu se muze stat ze nepusti regeneraci a bude jizda zbytecna.

A i pokud se doplni aditiva tak ta darda bude naprosto zbytecna protoze FAP muze byt ucpany a aditiva uz tomu nepomuzou.

Je fakt lepsi udelat mereni a diagnostiku.

Odesláno

Já jsem vypozoroval-při regeneraci-se zařazenou rychlostí bez plynu není okamžitá spotřeba

0,0l,ale 1,0l a víc(na obrazovce RT4). Když přeruším regeneraci a jiný den někam jedu, regenerace se většinou spustí,jakmile teplota chlad.kapaliny překročí 70st.

Regeneruje asi 10min.,i když jedu 70km/h nebo se courám dědinou,ale o to dřív se spustí další regenerace,třeba i po 250km,jinak normálně do 500km.

Mám fapoff.

Odesláno

raden: To myslíš vážně že ti probíhá regenerace když máš FAPOFF?:o jestli jo tak kdepak ti to dělali? Aby si kvůli špatnýmu FAPOFF nedopadl jako já.....přetočenej motor:grr pokud to je tak jak píšeš, koukej dát správně udělat FAPOFF u někoho kdo ví co dělá = straki, protože když máš FAPOFF tak regenerace nesmí probíhat protože se nemá co regenerovat když tam fap nemáš....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...