Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Prisla aj na mna chvilka ked pezotik zacal strajkovat. Zacalo to po novom roku ked pocas jazdy uplne zhasol motor. Nastartoval som to po nejakych 3 minutach a auto islo ok aj ked svietila kontrolka motora. Na dia bola chyba prechodna zavada tlaku paliva- nizky tlak paliva. Jazdil som nejaky den bez problemov az to zhaslo zas a coraz castejsie. Stale chyba tlaku. Vymenil som teda podavacie cerpadlo, drv, a palivovy filter. ( podavacie cerpadlo poslednu dobu vrcalo a vo filtri boly medene supinky). Tak ze budm mat po problemoch. Auto jazdilo ok. Az v piatok vecer ked som parkoval tak zhaslo zas. A to rano o 5tej som musle ist na nom do irska. Skoro ma porazilo. Na pc bola ale chyba ze preruseny obvod na elektroventile EGR. Co mi bolo divne ze preco by toto zhaslo motor. No ale aj tak ze to rsiknem, lebo lietadlo uz nebolo a v pondelok musim byt v robote v Dubline. Tak celu cestu 2300km uplne v pohode az 100km pred druhym trajektom v anglicku som zaparkoval ze idem na hajzel. Prisiel som nazad a auto nechcelo nastartovat. Zistil som ze nejde palivove cerpadlo v nadrzi tak som na rychlo v tme rano o 3tej pripojil napajanie priamo na cerpadlo a auto sa mi ale aj tak horkotazko podarilo nastartovat, ale ked uz motor bezal tak islo v pohode. Tak som dorazil aspon k dalsiemu trajektu a potom dorazil domov do Dublinu. Dnes som zistoval ze a ako a nejde cerpadlo, lebo nemam napajanie z BSM v motorovom prietore. A tiez na pc ukazuje prerusene obvody na ovladani svirl, turbo, egr,... Mam podozrenie na tu BSM, ale STRAKi mi pisal ze to nemusi byt ona ze je ovladana BSI a EC motora.

Tak sa chcem opytat ci nemate niekto schemy kde je co pripojene na tu BSM.

Chalani vedla v citroene mi vraveli ze to bude na 100percent ona , ale este by som si to rad overil ze to je ona, nie ze ju vymenim a auto pojde tyzden a zas ma to niekde necha, pre nieco ine.

Dakujem.

Je to peugeot 605 2.2HDI VIN: VF39U4HXE92211070

[upravil dne 11/1/13 19:33 od jofo]

Odesláno

Hups prepac. Chcel som ho zalozit aj tak ze po vyrieseni zavady by to pomohlo aj niekomu inemu.:D

Ved ja viem ze pomahas ako sa da.

Ale ak to nie je vhodne tak to zrusim. Co?

A chcel so tymto zvyraznit aj to ze ako na nas stale myslis.

[upravil dne 8/1/13 20:25 od jofo]

Odesláno

Marcel a to som este nenapisal ako colnici cumely ked s pod sedacky trcaly draty a pripojene kade tade a z coho tie draty boly pouzite. To je ina story zas.

Odesláno

No vidis.

Tak to bude ve finale debata o tom jake jsou kontroly na celnici:D:D:D

A kdo mel jakou a kde se jede lepe pres hranice.........:aut:aut:aut

A za 5 stranek se vratite k problemu veci

Odesláno

Ked nie tak si to rozkablujem a nakreslim na papier kde je co pripojene. Mam cas do aprila. :D:D A potom aspon napisem ze co bolo blbe. A aby mal niekto radost tak aj kolko ma to stalo.:D

Odesláno

Tak problem sa nasiel. A vyrieseny vymenou PSF (BSM) modulu.

Chcem sa podakovat STRAKIMU a Petrovi Moravcikovi za technicku podporu. Chalani dakujem moc za pomoc.

Odesláno

To je relatkova doska motora. Neviem kde to je u 2.7 ale u 2.2 je v motorovom priestore na lavej strane. Musis dat dole plastovy kryt a tam je dalsia plastova schranka s napisom electronics a s vyrazenou poistkou. Pod tym to je.

[upravil dne 12/1/13 15:11 od jofo]

post-1204-14109628884054_thumb.jpg

Odesláno

Dnes som otvoril kazde rele co v tej doske je ( odrezal som vrchy-plast) a nasiel som rele co spina cerpadlo a ostatne cleny. Kontakt bol uplne opaleny a prehriaty a vtaveny do plastu co drzi rele pohromade.

V pondelok budem mat cenu novej dosky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...