Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kolega robi folie na auto. celkom priatelna cena a samozrejme aj kvalita. 50€/m2 , na moju som sa pital a on mi dal ponuku cca 600€ aj z papiermi komplet cele auto.

keby si mal zaujem tak PM

Odesláno

....mno silne o tom rozmýšľam, nakoľko mám predný nárazník total od kamienkov doničený, zadný nárazník si potykal s jedným múrikom v Chorvátsku a dvere od \"tesco\" stánia tiež už majú nejaký ten šrám...

... sused má čiernu matnú na BMW a vyzerá to super, má to už dva roky a nejaké poškodenie nevidno, takže po zime sa rozhodnem - buď streknúť alebo fólie na kompletku, tmavé matné:)

Odesláno

patko79 nezabudaj ze tie sramy od tesco statia na dverach musis zatmelit.. folia to okopiruje a bude to vidno.. inak cierna matna nieje zla a hlavne na velkom aute..

osobne by som sa ani karbonu nebal.. mam ho na 406 na kapote na takej farbe ako ma Joozino ale na leto su k tej folii dopasovane elektrony v antracitovej matnej takze to je super zladene.. a toto leto idem lepit aj strechu ale asi do superlesklej ciernej ako imitaciu panoramy.. ale to sa este rozhodnem...

Odesláno

Jožino keď ťa trápia tie bodky od kamienkou daj si kapotu prestriekať a nato natiahnuť priehladnú ochrannú fóliu, takto to budem riešiť ja keď bude viac bodkpvaná. Karbónovú fóliu by som nedal,nehodí sa na takéto auto.

Odesláno

na 407 urcite nie carbon, videl som obrazok ciernej matnej a ani to nebolo pekne ... mozno zlata by usla :D ja som lepil 3m foliu bruseny grafit na ten plast okolo radicky a nedal sa mi koli jej hrubke zavierat a otvarat drziak na napoje tak som zbytok plastov nechal tak a hentu som aj tak po par mesiacoch strhol a bol som s povodnou striebornou velmi spokojny :) takze myslim ze na 407 folia ani von ani dnu ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...