Cinicman Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Čím viac karbón-fólie - tým nižšia hmotnosť takže tuning jak vyšitý... :D:D Citovat
Red Devil Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Ked chceš karbón-fóliu, tak si ju daj! Je to tvoje auto! Citovat
Cinicman Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Hehe... počkaj až to tu uvidí náš dvorný \"pixel-detajlista\"... :D Citovat
bart.lbc Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 No moc ti to nejde s Photoshopem:(:D:D:D Citovat
Red Devil Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Ja osobne by som nedal karbon, ale čiernu lesklú aby to ladilo ku streche. A tie 5-te dvere asi neé! Citovat
Joozino Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 mne zas osobne viac pasuje kufor ako kapota..hmmm Citovat
tybyt Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 kolega robi folie na auto. celkom priatelna cena a samozrejme aj kvalita. 50€/m2 , na moju som sa pital a on mi dal ponuku cca 600€ aj z papiermi komplet cele auto. keby si mal zaujem tak PM Citovat
patko79 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 ....mno silne o tom rozmýšľam, nakoľko mám predný nárazník total od kamienkov doničený, zadný nárazník si potykal s jedným múrikom v Chorvátsku a dvere od \"tesco\" stánia tiež už majú nejaký ten šrám... ... sused má čiernu matnú na BMW a vyzerá to super, má to už dva roky a nejaké poškodenie nevidno, takže po zime sa rozhodnem - buď streknúť alebo fólie na kompletku, tmavé matné Citovat
Joozino Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 ved aj ja prave preto som rozmyslal predok..od kamencekov, no hrozne nieco... Citovat
banan1987 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 patko79 nezabudaj ze tie sramy od tesco statia na dverach musis zatmelit.. folia to okopiruje a bude to vidno.. inak cierna matna nieje zla a hlavne na velkom aute.. osobne by som sa ani karbonu nebal.. mam ho na 406 na kapote na takej farbe ako ma Joozino ale na leto su k tej folii dopasovane elektrony v antracitovej matnej takze to je super zladene.. a toto leto idem lepit aj strechu ale asi do superlesklej ciernej ako imitaciu panoramy.. ale to sa este rozhodnem... Citovat
Judes Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Jožino keď ťa trápia tie bodky od kamienkou daj si kapotu prestriekať a nato natiahnuť priehladnú ochrannú fóliu, takto to budem riešiť ja keď bude viac bodkpvaná. Karbónovú fóliu by som nedal,nehodí sa na takéto auto. Citovat
poldy Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 na 407 urcite nie carbon, videl som obrazok ciernej matnej a ani to nebolo pekne ... mozno zlata by usla ja som lepil 3m foliu bruseny grafit na ten plast okolo radicky a nedal sa mi koli jej hrubke zavierat a otvarat drziak na napoje tak som zbytok plastov nechal tak a hentu som aj tak po par mesiacoch strhol a bol som s povodnou striebornou velmi spokojny takze myslim ze na 407 folia ani von ani dnu ... Citovat
Luciferka Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Taky mám nějaké prvky v karbonu... ne všechno, ale jen takový detaily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.