Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, nemáte prosím taky \"předpokládaný\" ceník na krátkou verzi od března?

Přemýšlel jsem už o 308čce (krátká Active 1.6VTi, možná i kombi... :myslim) teď v lednu v rámci 7dní Peugeot, nicméně v únoru ji zdražili. Hatchback o 10 tisíc, kombík o 5.

Od března je to zase dalších pár peněz navíc. U kombíka to je koukám vyvážené slušnou výbavou navíc, prakticky by mi už nic nechybělo, ale z ceny 305 tisíc už to vylezlo poněkud vysoko. Tak mě jen zajímalo, jestli podobná rošáda s výbavou bude i u hatchbacku, protože to už by se mi snad zamlouvala i verze Access (v tom březnovém ceníku ji docela dovybavili). A tak jestli má active cenu objednat teď do konce února nebo počkat do března, co se stane.

Totiž něco se s cenami asi dít bude, protože tahle únorová akce 230 tisíc za 308 Access platí jen do konce února (a to taky nechápu, když to platí už od poloviny ledna): http://www.peugeot.cz/akcni-nabidka/peugeot-308-za-neuveritelnou-cenu-230000-kc/

Problém je, že ani v Peugeotu moc nevěděli, jak to přesně je, když jsem v rámci akce 7dní navštívil po cestě pobočku Domanského ve Zdibech (tragédie, prodejce řekl spoustu věcí buď nepřesně anebo úplně špatně) a pak na Čerňáku, tak až zde byl prodejce opravdu fundovaný, ale sám mi tehdy přiznal, že to zlevnění 308 bylo nějak nečekané a ač platilo jakoby od 1.1.2013, nasadili ho do ceníku až vrámci 7 dní Peugeot a v rozporu s reklamami jsou ty ceny na vozy do výroby a ceny platí neoficiálně do konce ledna (to se i potvrdilo).

[Edited on 18/2/13 11:32 by MV_cz]

Odesláno

Ceny se mi nepovedlo ukecat, spíše mi (tehdy vlastně mylně) ve Zdibech tvrdili, že už to levněji nebude a že tam skladovky nemají. Respektive i když ji venku měli, tak mi prostě řekl, že za tu akční cenu mi ji nedá :-) A že to nefunguje jako minule, kdy byl daný model bez rozdílu motoru a výbavy za stejnou cenu. Navíc tam měli všechno jen v HDi a to i na Čerňáku.

A skladovky na webu Peugeotu jsem už mezitím taky procházel. Není tam bohužel nic, co by aktuálně vyšlo levněji než model do výroby.

Ad zdražování: to jsem taky četl, ale spíš v kontextu toho, že PSA se chce zaměřit spíše na luxusnější nové modely, ne že se stávající zdraží. To už by těch 308ček moc neprodali :nevim

Odesláno

Vždyť já sem ukecal tu 308 active 1.6 VTI + 17 palcová kola,tempomat,další airbacky,povinnou výbavu,parkovací senzory,.............barvu jsem bral bílou.a už jenom čekám až se vyrobí. A cena je 277 000

Odesláno

Nj ale ty tam píšeš, že máš v peugeotu známou, to je pak jiná. Za takovou cenu bych bral taky, pokud by ještě byla. Možná bych ale vyměnil 17\" kola za prosklenou stechu :mrk

Odesláno

Také jsem o tom přemýšlel ale 17 byly za 7 tisíc za to panorama myslím 14 tisíc a to už neslo,a pak na salonu měly sw stou panoramou a občas jsem hlavou o ní skrtal tak jsem docela váhal.

Odesláno

Klasika bílá. Jak se říká, barva nejezdí (příplatek za metlu je dost) a ono v té bílé to vypadá pěkně v kombinaci s panoramatickou střechou.

Odesláno

Ideálně tu v odkaze (jsem si naklikal), když tam bude něco navíc, zlobit se nebudu :)

Nebo se jich prosím zeptej, jestli nemají nějaký ceník od března nebi jen jestli se nečekají nějaké změny cen (stejně jako tu posílali ten na 308SW)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...