Mishalong Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravím vás. Mám menší dotaz. Nikde jsem tu nenašel tuhle závadu, tak snad mi někdo poradíte. Mám peugeota 2.1 Stdt rok výroby 97. Při brždění mi brzdy neustále kopou do pedálu, jak při zapojeném ABS tak i s odpojením ABS stále kope. Kotouče jsem vyměnil včetně destiček, ale stále to kope. Nevíte mi někdo poradit? A ještě jedna otázka, rozsypali se mi uložení tlumičů, kompletně zrezli a tlumič odstřelil, slyšel sem že je lepší už z faceliftových, že jsou tam gumené ( já měl ještě na ložiska, které mi kompletně zrezli a uhnili) tak jestli nevíte, kde je levně sehnat, nebo pokud někdo prodává náhradní díly za levněji. díky předem za odpovědi. Citovat
h4wk3y Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 mas vzadu bubny? Zkus zkontrolovat zadni oblozeni.... ted se nam urvalo v jednom kolu u Matize a presne, kopalo to do brzdy jak blazen, jak to tam asi litalo.... ale jezdit se s tim dalo... Tak si to kdyztak zkontroluj... Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 horni ulozeni prednich tlumicu jsou stejna u vsech modelovych rocniku 406, objednaci cisla v katalogu jsou zcela shodna, tak to nevim, kde jsi co slysel, ze by mela byt jina Citovat
Mishalong Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 mas vzadu bubny? Zkus zkontrolovat zadni oblozeni.... ted se nam urvalo v jednom kolu u Matize a presne, kopalo to do brzdy jak blazen, jak to tam asi litalo.... ale jezdit se s tim dalo... Tak si to kdyztak zkontroluj... No jsou vzadu bubny nějak s kotouči dohromady, buben se prý používá pro ruční brzdu. Zkusím na se na to podívat, díky za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.