Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

LED alebo Plazma ...

Recommended Posts

Odesláno
jak na realnost barev a neomezené pozorovací úhly tak rychlost frekvence tv;)

naprostý souhlas, jen jsem asi citlivější a při zaplem seznamu(internetovou stranku) na TV se mi zda že bílá bliká

[upravil dne 7/1/13 19:04 od anthraX306]

tak to můžeš mít plazmu jen 50Hz a ta to může dělat.....

přesně záleží na kvalitě signálu,při horším až normálním jasně lepší obraz plazma to je bez debat při super příjmu HD rozdíly minimální....

nemám plasma ani LCD ani Led mám CRT:D:D

ale můžu porovnávat jelikož jsem známým a v rodině pomáhal vybírat přes 10TV:D

U LED a LCD mi vadí umělé barvy pleti a přeumělkovaný obraz....

každý kdo má LED chválí led,spíš to není o kvalitě ,protože plno lidí se bojí spotřeby plazem a pak si hledají důvody proč je lepší LED než aby přiznali ,že se bojí spotřeby.....

Odesláno

Peta: má 2roky starou panasonic vieru neopdp 107cm, takže myslím, že nic špatnýho. Nějak mě ten obraz ale nenadchnul :roll

Odesláno

Charlie 1

:potlesk , ale to by měli vědět že to co je na štítku není real spotřeba ale spotřeba při úplně bílé obrazovce....a ta se snad dá říct že 100% nikdy není......;)

Odesláno

neměřil jsem nezajímá mě to,ale někdo to jistě zkoušel,bud si chci vychutnat obraz černou chci černou a bílou chci bílou a ostatní neřeším,nebo chci mít levnej provoz o cca 50% a beru LED a smířím se se šedivou a zažloutlou:D:D:D

beru kategorie TV do 20000Kč je jasný že LED za 30 000Kč už se obrazem dost blíží plasmě za 16000Kč,ale než projedu tu elektriku v rozdílu ceny tak tu bude jiná technologie...:P

ono rozdíl asi nikdo moc nepozná musely by vedle sebe bejt Plasma a LED a pustit do nich různý zdroje a to by zastánci LED jen koukali co Plasma umí, jinak NEO PD jedny z lepších plazem,škoda že už nedělá Pioneer plasmy KURO...

[upravil dne 7/1/13 19:24 od Charlie 1]

Odesláno

Tak ide o to, ze signal som popisoval v prvom prispevku, ten je myslim excelentny, digitalna telka na optike ... HD kanalov je tam dost, takze FULL HD cko budem pouzivat pomerne casto ...

Jedna sa len o to, ze ma funkcie SMART TV lakaju ... Dnes predstavuje Asus novinku, ktora bude ku Google TV, a ako poznam google, tak to bude konkurencia k apple TV, a bude stat menej ...

Ja sa len bojim toho, ze ked to zacnem pouzivat na plazme, a bude tam dost statickeho obrazu, plocha, prezeranie webu, alebo si tam pustite nejake video ktore nebude vo full screene a okolo bude staticky obraz, aby sa to proste na plazme \"nedosralo\" ...

Videl som totiz jednu LG plazmu ktora prave z tohoto ostala poskodena, je pravda, ze bola starsia, ale tak strach prevlada :D

Dalsia otazka je, ci clovek, beznym okom, rozozna 150 Hz a 600 Hz ... Ja sem nerozeznal v predajni ani rozdiel medzi tym 1 samsungom a 2 panasonicom :D :D :D

Odesláno

U LED a LCD mi vadí umělé barvy pleti a přeumělkovaný obraz....

každý kdo má LED chválí led,spíš to není o kvalitě ,protože plno lidí se bojí spotřeby plazem a pak si hledají důvody proč je lepší LED než aby přiznali ,že se bojí spotřeby.....

Čo je toto za bláboly... keď si niekto nedokáže nastaviť farby a korekcie tak môže mať \"přeumelkovaný\" obraz aj na plazme alebo elektrónkovom Orione... :roll

Nemám nič proti Plazme ale so správnym nastavením bude proste LCD (teda pardon... LED) pre mňa prijateľnejšie v rámci životnosti a spotreby.

Jo... a nemám \"LED\"... :super

Odesláno

Mám 51\" Plasmu Samsung, měřil jsem spotřebu a byla v průměru 120W. Večer můžu napsat, kolik hodin jsem měřil.

Vypálení obrazu se dnes bát nemusíte, protože televize (slušná) pokud zobrazuje statický obraz (např. logo stanice) s ním o pár bodů hýbe. Okem to není postřehnutelné, ale pomůže to proti vypalování.

Odesláno

Ja sa len bojim toho... aby sa to proste na plazme \"nedosralo\"

kto sa boji nech nejde do lesa ;)

Dalsia otazka je, ci clovek, beznym okom, rozozna 150 Hz a 600 Hz .

Ludske oko rozozna tusim max 60 Hz

Odesláno

Iba 60 Hz ? :D To snád nie, či ? :D Ale neviem, hádať sa nebudem.

No nič, idem zase vyberať ... :/

Odesláno

no 60Hz ještě při nějakých barvách na svém LCD monitoru vidím, jakse obraz chvěje 75 Hz ani náhodou. Taky si myslím, že 100 Hz musí plně dostačovat :papa

Odesláno

Lubk0 : zaregistroval jsi, ze zarivkove trubice blikaji? Presne na 100 Hz ;-)

U CRT to resila vhodna doba dosvitu luminoforu.

Pardon za offtopic, s vyberem televize neporadim, protoze tento kus nabytku nemam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...