Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 306 je už rok prodaná, kupoval sem ju někde u Ivanovic na Hané, pročpak?? Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Jen pokud nebyla z Brna , já ji měl taky a kupoval ji někdo tím směrem , jinak cenu zatím neřeším , zkusíme zda je to tím zámkem a hlavně nejsem vrakáč ani vydřiduch, to bychom pořešily přímo na místě Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Z Brna nebyla:) Jinak odkud seš z Brna? Klidně do SZ, třeba bych o víkendu dojel to zkusit. Jen nechápu to, že to vždy začne zlobit(nejde to zamčít) stačí pravý dveře zkusit otevřít a zavřít, většinou tak 3x, a pak už to jde. Ale nechápu, že vždy když sem ty dveře celý rozdělal, i zámek témeř vyndal ven, a pak to složil zpátky, tak to cca týden fungovalo bez problémů, a pak se to zase začalo objevovat znovu, v častějších intervalech. Takže stejně když si vezmu od Tebe ten zámek, tak poznám až časem zda je to o.k. a nebo ne, proto jsem se ptal na cenu, že bych ho koupil hned. Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Já myslím , že je to mikrospínačem přímo v zámku , je částečně vychozenej a tak občes zazlobí, starý model měl spínač na sloupku a né v zámku, tak to nebylo tak náchylný na problémy , ale prostě inovace. Jinak jsem z Bystrce a ten zámek klidně půjčím na test Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Tak to mám kousek, to je super;) Zítra bych se mohl stavit, dopoledne, a odpoledne bych to zkusil vyměnit, co Ty na to? Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Spíš odpoledne, dopo jdu něco dělat, akorát zámek nemám doma , mám jej na chatě , naštěstí je v Brně Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Tak tam můžeme zajet, to není problém. Dopoledne Ti zítra zavolám a domluvíme se, ju? Kdyžtak moje číslo 603 35 32 35 a zatím díky moc. Citovat
Rastooo Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Ok chlapi, tak dajte vedieť ako to stým zámkom nakoniec dopadlo, ja idem von nato hodiť oko ako mi vladosr poradil. Citovat
Šalda Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Tak dnes díky Zbyňovi zapůjčen zámek a dokonce i na místě hned vyměněn, a zatím je to o.k. , tak uvidíme za pár dní. Tímto chci Zbyňovi moc poděkovat:super Citovat
Rastooo Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 To vladosr: Dnes som sa k tomu dostal, strihol som ten kabel ako si pisal, ale nic sa nedialo, kontrolka dverí svietila stále a kontrolka kluciku na pristrojovke mi nesvieti odjakziva.Central ako stale sa zamknut nedá, okamžite odomkýna.V peugeote chcu za zamok 90e Uz mam ztoho nervu Citovat
ZbyňaS Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Asi si střihl špatnej drát kterej ten zámek máš špatnej ? Centrál pokud totiž nemá odezvu od dveřního snímače a od polohy zámku (zamčeno - odemčeno ) tak to bude pořád zlobit , já se můžu zítra podívat na to které dva dráta spojit a dám ti vědět , bude lepší odpojit konektor ze zámku přímo ve dveřích a v konektoru propojit dva dráty a hned budeš vědět na čem jsi , stříhat drát , alespoň z mé zkušenosti nikam nevede. Citovat
Šalda Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Mě jinak zatím zámek zamyká, takže v mým případě to byl zřejmě opravdu špatnej zámek. Citovat
ZbyňaS Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Ono , téměř na 100% to u modelů s dveřním spínačem v zámku , je právě problém v tom samém zámku, dříve byl problém ještě v přechodce mezi dvřmi a sloupkem , ale to už je naštěstí vyhytáno Citovat
vladosr Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 ja zas neviem preco by som mal rozoberat dvere a spajat droty , ked to iste sa da urobit v modrom konektore v bsi...... snazil sa vysvetlit ako zisti ktore dvere su to , ale nezadarilo sa....doslo k dohadu , ze su to vodicove dvere , tak som len upresnil drot.....kto vie nemusi ho strihat staci vyrat pin , ktore som tiez uviedol .....co uz .....ked to robim ja cca 15min problem vyrieseny ....kym ma majitel cas na rozoberanie dveri.... zamky psa slapu 10-15r bez problemov , nie ako .....co sa tyka konektorov dveri tak P306 bol nahorsi na to... [upravil dne 24/1/13 15:48 od vladosr] Citovat
Rastooo Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 To ze su to soferove dvere je len dohad ako vladosr povedal, drot som strihol a bez reakcie, dokonca som strihol dva lebo som videl dva kable z takym cislom , jeden bol hnedy a jeden fialovy, dost bolo zle tie cisla citat tak som skusil raz jeden , potom druhy. Ak mas vladosr nejaky navod ako nato a nieje to tajomstvo budem ti vdacny... Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 A opravdu to není zámkem, já už týden krásně zamykám, a stačilo jen přehodit zámek. Doufám že to tak bude i nadále. Citovat
Rastooo Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Salda: a čim to bolo ak nie zámkom, ked si vymenil zamok a uz ti to zamyka nejak mi to mozog neberie Co mas za partnera ze mas taku spotrebu, ja sa neviem dostat pod 7.5l na stovku, a to jak v meste tak aj mimo mesta. Citovat
Šalda Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Tam měl být za \" a opravdu to není zámkem\" otazník, sem ho tam nějak zapoměl dopsat:D V mým případě to bylo na 90% zámkem, jinak za ten týden by se mě to už zase aspoň jednou odemčelo, a ono nic, schválně to teď zamykám jak v práci tak i doma a stále je to zamčený. Jinak nevím, mě se ta spotřeba zdá taky nějaká divná, se stejným motorem 2,0 Hdi 66kw vstřikování Siemens jsem jezdil i se 406 kombi a jezdil jsem za 6,2, teď jezdím za míň, a nutno podotknout, že nejsem za volantem dědula s beranicou:D A navíc i pořád vozím z práce dřevo, cca 200-300 kilo. Ale jsem za tuhle spotřebu rád, uvidíme ještě časem jak se spotřeba trochu ustálí na nějaké hodnotě. Citovat
ZbyňaS Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Čau lidičky , jsem rád , že ti centrál chodí , našel jsem ten zadní zámek a mám i ten volant. Byla otázka proč rozebírat dveře když vše je v BSI , ano je to tam , ale pro mne je lepší a rychlejší rozdělat tapec a odpojit konektor a hned vím na čem jsem u BSI opravdu musíš jít přímo po drátech a odpojovat je. Mám za to , že když odpojíš konektor od zámku(od L+P) a budeš zkoušet zamykat a ostatní dveře budou chodit , můžeš je pak postupně připojovat a měl bys vydedukovat kde je problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.