Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jen pokud nebyla z Brna , já ji měl taky a kupoval ji někdo tím směrem ;) , jinak cenu zatím neřeším , zkusíme zda je to tím zámkem a hlavně nejsem vrakáč ani vydřiduch, to bychom pořešily přímo na místě

Odesláno

Z Brna nebyla:) Jinak odkud seš z Brna? Klidně do SZ, třeba bych o víkendu dojel to zkusit. Jen nechápu to, že to vždy začne zlobit(nejde to zamčít) stačí pravý dveře zkusit otevřít a zavřít, většinou tak 3x, a pak už to jde. Ale nechápu, že vždy když sem ty dveře celý rozdělal, i zámek témeř vyndal ven, a pak to složil zpátky, tak to cca týden fungovalo bez problémů, a pak se to zase začalo objevovat znovu, v častějších intervalech. Takže stejně když si vezmu od Tebe ten zámek, tak poznám až časem zda je to o.k. a nebo ne, proto jsem se ptal na cenu, že bych ho koupil hned.

Odesláno

Já myslím , že je to mikrospínačem přímo v zámku , je částečně vychozenej a tak občes zazlobí, starý model měl spínač na sloupku a né v zámku, tak to nebylo tak náchylný na problémy , ale prostě inovace. Jinak jsem z Bystrce a ten zámek klidně půjčím na test :)

Odesláno

Tak dnes díky Zbyňovi zapůjčen zámek a dokonce i na místě hned vyměněn, a zatím je to o.k. , tak uvidíme za pár dní.

Tímto chci Zbyňovi moc poděkovat:super

Odesláno

To vladosr: Dnes som sa k tomu dostal, strihol som ten kabel ako si pisal, ale nic sa nedialo, kontrolka dverí svietila stále a kontrolka kluciku na pristrojovke mi nesvieti odjakziva.Central ako stale sa zamknut nedá, okamžite odomkýna.V peugeote chcu za zamok 90e :(

Uz mam ztoho nervu :)

Odesláno

Asi si střihl špatnej drát :) kterej ten zámek máš špatnej ? Centrál pokud totiž nemá odezvu od dveřního snímače a od polohy zámku (zamčeno - odemčeno ) tak to bude pořád zlobit , já se můžu zítra podívat na to které dva dráta spojit a dám ti vědět , bude lepší odpojit konektor ze zámku přímo ve dveřích a v konektoru propojit dva dráty a hned budeš vědět na čem jsi , stříhat drát , alespoň z mé zkušenosti nikam nevede.

Odesláno

Ono , téměř na 100% to u modelů s dveřním spínačem v zámku , je právě problém v tom samém zámku, dříve byl problém ještě v přechodce mezi dvřmi a sloupkem , ale to už je naštěstí vyhytáno

Odesláno

ja zas neviem preco by som mal rozoberat dvere a spajat droty , ked to iste sa da urobit v modrom konektore v bsi......

snazil sa vysvetlit ako zisti ktore dvere su to , ale nezadarilo sa....doslo k dohadu , ze su to vodicove dvere , tak som len upresnil drot.....kto vie nemusi ho strihat staci vyrat pin , ktore som tiez uviedol .....co uz .....ked to robim ja cca 15min problem vyrieseny ....kym ma majitel cas na rozoberanie dveri....

zamky psa slapu 10-15r bez problemov , nie ako .....co sa tyka konektorov dveri tak P306 bol nahorsi na to...

[upravil dne 24/1/13 15:48 od vladosr]

Odesláno

To ze su to soferove dvere je len dohad ako vladosr povedal, drot som strihol a bez reakcie, dokonca som strihol dva lebo som videl dva kable z takym cislom :o, jeden bol hnedy a jeden fialovy, dost bolo zle tie cisla citat tak som skusil raz jeden , potom druhy. Ak mas vladosr nejaky navod ako nato a nieje to tajomstvo budem ti vdacny...

Odesláno

Salda: a čim to bolo ak nie zámkom, ked si vymenil zamok a uz ti to zamyka :o nejak mi to mozog neberie :) Co mas za partnera ze mas taku spotrebu, ja sa neviem dostat pod 7.5l na stovku, a to jak v meste tak aj mimo mesta.

Odesláno

Tam měl být za \" a opravdu to není zámkem\" otazník, sem ho tam nějak zapoměl dopsat:D

V mým případě to bylo na 90% zámkem, jinak za ten týden by se mě to už zase aspoň jednou odemčelo, a ono nic, schválně to teď zamykám jak v práci tak i doma a stále je to zamčený.

Jinak nevím, mě se ta spotřeba zdá taky nějaká divná, se stejným motorem 2,0 Hdi 66kw vstřikování Siemens jsem jezdil i se 406 kombi a jezdil jsem za 6,2, teď jezdím za míň, a nutno podotknout, že nejsem za volantem dědula s beranicou:D

A navíc i pořád vozím z práce dřevo, cca 200-300 kilo. Ale jsem za tuhle spotřebu rád, uvidíme ještě časem jak se spotřeba trochu ustálí na nějaké hodnotě.

Odesláno

Čau lidičky , jsem rád , že ti centrál chodí , našel jsem ten zadní zámek a mám i ten volant.

Byla otázka proč rozebírat dveře když vše je v BSI , ano je to tam , ale pro mne je lepší a rychlejší rozdělat tapec a odpojit konektor a hned vím na čem jsem u BSI opravdu musíš jít přímo po drátech a odpojovat je.

Mám za to , že když odpojíš konektor od zámku(od L+P) a budeš zkoušet zamykat a ostatní dveře budou chodit , můžeš je pak postupně připojovat a měl bys vydedukovat kde je problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...