Rastooo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravim, chcem sa opytat ci nemate niekto elekticku schemu partnera 2.0hdi r.v. 2002. Dakujem. Citovat
Rastooo Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Alebo ci nemal niekto podobny problem, nemozem zamknut auto, ked nastartujem svieti kontrolka otvorenych dveri tak asi preto, ale ak dam smerovku do prava zacne preblikovat smerovka aj kontrolka otvorenych dveri.Ak pobucham po zadnom svetle tak zhasne a auto zamnknem (nie vzdy) tak som to rozobral precistil, hlavne kostri a zdalo sa ze to ide, ale rano pridem k autu a opat je odomknute a opat vsetko dokola.Neviem ale zacalo myslim vtedy co som do zapalovaca zapojil zariadenie z vacsim odberom a roztavil som zastrcku no zasuvka vyzera dobre.Neviem, myslim si ze to bude nejaka kostra,ale nedokazem ju najst a mam pocit ze to bude nejak vsetko spolu suvisiet, preto hladam nejaku schemu. Dakujem. Citovat
Šalda Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Něco takovýho to dělá i mě, někdy to jde zamčít, někdy ne. Myslel jsem si že je urvanej drátek v průchodce dveří, ale tam je to o.k. ještě mě napadlo že by to mohlo být zámkem dveří, dělá mě to jen právý dveře. Už taky nevím co s tím mám dělat, 3x jsem to měl celý rozdělaný, pár dní to bylo v pohodě, a potém se to zase objevilo znovu. Citovat
Rastooo Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Na polskych forach som sa docital,ze to zvykne byt zamok vodicovych dvery skusim to zajtra rozobrat, zo zadnym svetlom to asi nebude, teraz to vobec na neho nereaguje, je to dost divne. Citovat
vladosr Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 treba zajst k niekomu na diag a potom opravovat .......takto je to badanie a strata casu , ci zbytocne rozoberanie dveri....schemu centralu viem zabezpecit , no potrebvujem OPR KOD AUTA ....je na dverach vodica....pripadne vin..... Citovat
Rastooo Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Na diagnostike to nic neukazalo, dnes som pozrel vsetky dvere a nic, myslim, ze to bude predsa niektora kostra, niekde bude prechodovy odpor, zajtra sa nato pozriem opat, dufam ,ze nebude taka kosa ako dnes :/ vin VF35FRHYF60501323 Dakujem. Citovat
Rastooo Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Kde ma central riadiacu jednotku?Dnes som presiel vsetky kostry a 5min to fungovalo. Citovat
vladosr Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 bsi jednotka , nad spojkovym pedalom ja som na teba zabudol idem na to.... Citovat
vladosr Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 http://www.ulozto.sk/smazat/xiZRint/2586041146095294976 http://www.ulozto.sk/smazat/xcLyvnS/17226589064015417344 Citovat
Rastooo Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Vdaka Vladosr, myslel som,si to je ona ale uz bola tma a kosa, tak som to uz nechal tak, teraz som to na skusku skusil zamknut a opat to ide, zajtra nato opat pozrem. Dikes. Citovat
Rastooo Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 Nanic som neprisiel , teda najskor to je zamok vodicovych dvery, ale to su len dohady, nemam ziadny zamok na vyskusanie a kupovat na skusku sa mi velmi nechce. Skusim nejaky vrakac. Citovat
vladosr Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 aby si sa uistil skus si najst na modrom 26 pin konektore s BSI kablik s cilom 692 , skus ho provizorne odpojit / prestrihnut v mieste kde sa bude dat nazad spojit /....ked potom otvoris vodicove dvere tak sa ti nerosvieti svetlo interieru ani kontrolka na pristrojovke po kluciku ....central ti pojde normalne .....ak ti to tyzden dva vydrzi , tak uz len preverit kable vo dverach + konektor dveri a potom je to uz urcite zamok ...da sa rozobrat a opravit .....to az na jar.... [upravil dne 17/1/13 05:29 od vladosr] Citovat
Rastooo Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Vladosr, Vdaka za tvoj cas, to BSI je riadiaca centralu?Skusim sa nato zajtra pozriet, mal som zamok vonku, rozobrat sa urcite da ale ci ho aj poskladam Dam vediet ako so dopadol. Vdaka. Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Čau , kdyby bylo potřeba mám roztřelenýho Partnera a zámek tam je , třeba jen na vyzkoušení. Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Toho bych možná využil, když seš z Brna. Drátama se mě zdá že to není, to jsem už proměřoval, podle mě to opravdu dělá přímo zámek, že v něm už bude něco vychozenýho:myslim Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 To není problém, rád pomůžu , zámek mám jak levej tak pravej . Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Mě to zlobí jen na pravých, ale ještě nevím zda bych to zvládl vyměnit, téměř celej jsem ho už měl venku, ale nevím jak odpojit vnější ovládání dveří, protože zvenku je to přichycený na nýty, takže asi jedině odvrtat, ještě se na to budu muset podívat, ale díky za nabídku:super Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Jde to vyměnit i bez demontáže vnější kliky . Citovat
Šalda Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Tak v tom případě není co řešit:D Jen tak pro zajímavost, co by stál ten pravej zámek?? Klidně i do SZ;) Citovat
ZbyňaS Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Dotaz , máte Peugeot 306 Xsi ? Kde byl koupen ? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.