Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a doufám, že jsem opět nepřehlídla, že můj dotaz byl již někdy zodpovídán, ale jako laikovi se mi některé věci hledají špatně.

Měla jsem problémy se spojkou. Nejdříve to při sešlápnutí pedál chrčelo, poté to začalo pískat - při jízdě při řazení i při neutrálu.

Spojku jsem nechala vyměnit a prakticky hned, jak jsem jela od opraváře jsem cítila, že při sešlápnutí pedálu to nejde hladce. Na noze cítím odpor..nedokážu to přesně popsat. Jde mi o to, zda se se nová spojka musí nějak zajet, sednout si, nebo je něco špatně. Vyměňoval se takový celý talíř s pružinkama a ložisko + výměna převodovkového oleje.

Děkuju moc za odpověď.

Odesláno

zkus to nechat vyzkoušet někomu jinému, pokud možno mechanikovi a to co nejdříve:myslim, pedál musí mít odpor při sešlapování..., potom případně reklamovat

Odesláno

No, a když je nové...potřebuje se nějak ojet, zajet, zaolejovat, nebo prostě nemá šustit ani když je úplně nové? Dělal mi to automechanik, ale je to manžel mojí šéfové....

Odesláno

šustí i nové ložisko (někdy)--zajel bych k tomu známému mechanikovi ať to vidí-slyší a domluvit se na zkušební době atd., prostě by to měl vidět hned po opravě (výměně):myslim

Odesláno

Oki, máš pravdu. Zavolám mu a uvidím, co mi odpoví. Jinak spojka zabírá krásně uprostřed, řazení bez problémů.....

Děkuju Ti za čas. R.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...