Chlapek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Ahoj, tak jsem si před nějakou dobou pořídil vlastní 407. Chvilku jsem váhal s motorizací ale to co jsem vybral mi vyhovuje. Motor to má 1.8 i 16v 92kw. Při koupi mělo auto najeto 96 tis. km. Po koupi se vyměnil olej a filtry, dále dostalo auto nové svíčky. Únor/březen se udělat nové rozvody, všechno záleží na financích. Za tu chvilku co auto mám, tak se vyskytlo pár problémů. Nějaký kleptoman mi z kufru uloupl lva, takže hurá do Peugeotu pro nový. Stalo to myslím něco kolem 500 kč. Druhý problém byl ten, že auto přestalo během jízdy topit. Byl jsem navštívit straki007 a řekl mi že je zlomená klapka, rovnou jsme se domluvili na opravě. Je to celkem dost nepříjemné když venku mrzne a v autě taky . něco z výbavy: TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA STARTING 2 + OMNI \"XI\" ALARM BEZ ALARMU LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS ZADNÍ BEZP PÁS S BOČNÍM PYRO NAVÍJEČEM + STŘ 3 BOD PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM DĚTSKÁ POJISTKA ELEKTRICKÁ DĚTSKÁ POJISTKA VZADU RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO PŘÍDAVNÉ TOPENÍ BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY DEKORACE SATÉNOVÁ STŘÍBŘITÁ SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 260 KM/H NEBO 160 M/H POZADÍ SVĚTLÉ OBLOŽENÍ DVEŘÍ DEKORACE SATÉNOVÁ STŘÍBŘITÁ REPRODUKTOR 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) RUČNĚ OVLÁDANÁ ZADNÍ ROLETKA NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE BEZ ZVEDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDÁKU U SPOLUJEZDCE OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OPĚRADLO SPOLUJEZDCE SKLOPNÉ LOKETNÍ OPĚRKA PŘEDNÍHO SEDADLA (FUNKCE) BEZ LOKETNÍ OPĚRKY VPŘEDU KOMPAKTNÍ DISK MONTÁŽ S KOMPAKTNÍM DISKEM NAVIGAČNÍ SYSTÉM BEZ NAVIGAČNÍHO SYSTÉMU ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (RÁDIO+HODINY+A NEBO T›,CD) KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDCE ZATEM BEZ OSVĚTLENÍ UKAZATEL HLADINY OLEJE PŘIJÍMAČ SE DVĚMA FUNKCEMI HLADINA+TEPLOTA OLEJE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAK HRUDNÍKOVÝ VPŘEDU + VZADU + HLAVOVÝ OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ SAMONATÁČECÍ SVĚTLOMET BEZ NATÁČECÍCH SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHR KOMPAKT DISKŮ A RDS \"RD4/MP3\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) REGULATEUR ET LIMITATEUR VITESSE OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE RUČNÍ NASTAVENÍ VÝŠKY U ŘIDIČE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNITŘNÍ ZPĚT ZRCÁTKO DEN - NOC BEZ AUTOMAT CLONY REGULACE KLIMATIZACE / TEPLOTY AUTOMATICKÁ JEDNOZÓNOVÁ KLIMATIZACE TUNER RÁDIA DVA TUNERY RÁDIA DETEKCE PŘEKÁŽKY BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK BOČNÍ ROLETKY BOČNÍ ROLETKY \"ŘADA 2\" UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE VLOŽ CHROM ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ OKNO (TYP) VRSTVENÉ ČELNÍ SKLO + ZADNÍ TVRZENÉ VOLANT KOŽ VOLANT 3 RAM VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W KOLENNÍ AIRBAG ŘIDIČE NAFUKOVACÍ VAK KOLENA ŘIDIČE Pár fotek , ještě přidám foto interieru. Jak bylo nahoře zmíněno, uloupnutý znak Díky za zhlédnutí Chlapek Citovat
rendyD Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Krásny kousek Vela uspešných kilákov prajem..samozrejme bez nehody Citovat
davidekcz Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Ahoj a vítej jeden z mála benzínu tady P.S: hlavně barva je super Citovat
ChouLu Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Něco takového bych si chtěl také časem pořídit Barva Citovat
davidekcz Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Musíš 206 víc zalejvat a ona třeba vyroste :D Citovat
Mohy Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Musíš 206 víc zalejvat a ona třeba vyroste :D :D:D:D:super Citovat
Chlapek Odesláno 12. květen 2013 Autor Odesláno 12. květen 2013 Konečně jsem si našel čas a trošku jsem se autu věnoval. Začal jsem kompletním umytím exteriéru, nečekal jsem ,že to bude taková fuška. Mytí šlo rychle ale voskování mi zabralo několik hodin. Výsledek byl naštěstí víc než uspokojiví..... http://imageshack.us/photo/my-images/838/poumiti.jpg/ Dále jsem si nalepil chromovou pásku do předního nárazníku http://imageshack.us/photo/my-images/163/mkaz.jpg/ V letošním roce byla opravená klapka klimatizace, byl vyměněný olej a pravděpodobně mě čeká výměna levého ložiska ..... strašně to hučí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.