Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a pozdravuji mám problém vyměnil jsem origo rádio ze svého p307 za Pioneer MVH-150UI

( http://www.prohifi.cz/autoradia/pioneer-mvh-150ui )ale při každém opuštění vozu zamknutí a znovu nasednutí to po mě chce opětovné nastavení jako při prvním zapnutí rádia takže se mi vymažou všechny stanice a zmizí všechno nastavení které jsem měl můžete mi prosím poradit čím by to mohlo být nebo může být ?Četl jsem a procházel příspěvky zde na foru ale nenašel jsem nic s tímhle problémem...děkuji všem za odpověď:)

Odesláno

Zrejme Ti chýba napojených +12V na pamäť rádía, je to buď červený alebo žltý kábel na rádiu, no napätie sa nesmie stratiť ani po vytiahnutí kľúča, nedávno som to riešil na svojom :)

[upravil dne 5/1/13 17:04 od Mathush]

Odesláno

Tak sa Ti po vytiahnutí kľúča asi stráca napätie, tiež som mal problém, že mi rádio neudržalo nastavenie staníc, rádia, basov atď. Musím tam byť trvalých +12V, ktoré sa po vytiahnutí kľúča nestratia a malo by to byť ok.

Odesláno

Nad tým som veru nepremýšľal, viac mi vadilo to znovu nastavovanie všetkého na rádiu, tak som to spravil tak, ako som napísal vyššie, s baterkou problémy nemám, takže to som neriešil :)

Odesláno

Spatne zapojene! uz je to psano nahore vypiná se ti napeti ktere ma byt stale! a to co se ma vypínat po klicku nebo v nejakych pripadech po chvilce mas stale. jestli jsou na te kabelazi radia dve spojky jedna na cervenem druha na zlutem tak draty mezi sebou prehodit.

Odesláno

tak jsem to přehodil autorádio se sice po vytažení klíču zase tak za 2-3min vypne ale už zůstalo uloženo veškeré nastavení rádia myslím že mi to bude takhle stačit...díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...