Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už delší dobu řeším že mi auto hůř jede a těch 69kw se u něj prostě neprojevuje. Jelikož jezdím převážně jen do práce, nijak mi to moc nevadilo. Dnes že jsem měl čas, kouknul jsem na svíčky, všechny OK ale na třetím válci ze svíčky doslova kapaly velké kapky oleje. Ve víku sání jsem objevil dost nějaké směsi, řekl bych olej+benzín. Co jsem googlil tak jsem narazil na spoustu spekulací, tak jsem z toho jelen tak kdyby někdo měl nějakej tip, konkrétně k tomuhle autu budu rád.:myslim

Jinak olej se nijak vyrazně neztrácí...

[upravil dne 5/1/13 15:59 od Guči]

Odesláno

V saní sa môže objaviť olej ktorý je z odvetrávania, to je normálne.

Tá sviečka bola olejová kde? Na kontaktoch? Nieje to iba zatečený olej z tesnenia víka?

Nezdá sa mi aby užívateľ nespoznal rozdiel keď ide na 4 alebo 3 valce. Prejaví sa to i na štartovaní a voľnobehu.

[upravil dne 5/1/13 22:17 od pastorek]

Odesláno

:)předpokládám,že svíčka byla od oleje na kontaktech, takže nefungovala..., jinak jsem zažil spoustu lidí co nepoznají, že motor jde na tři válce (myslím u čtyřválcového motoru;)

Odesláno

Auto jede na 4 válce a k tomu oleji v sání...vím že je to normální, ale je normální aby po sundání z něj olej tekl jako studánka? A svíčka byla zaolejovaná od závitu směrem dolů. Jak bude čas tak vyfotím.

[upravil dne 5/1/13 22:15 od Guči]

Odesláno

Jenom za studena, bílej kouř, bez zvláštního zápachu bych řekl. Kroužky mě taky napadly, musím s tím někam zajet protože v práci kompresiometr nemáme :roll Jinak u některých aut jdou kroužky vyměnit spodem přes vanu, neví někdo jestli to tu jde taky tak?:myslim

Odesláno

Krúžky meniť spodom cez vaňu? Jedine ak dáš von kľukovku a to bez demontáže motora nejde. Pri výmene bez demontáže motora musí ísť vždy dole hlava a vaňa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...