tomm176 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Vyblikal jsem si na mojí 306 chyby a hodilo mi to 52 a 27. Našel jsem si co to znamená, ale nevím co se pod tím skrývá. 52-poměr vzduchu a paliva mimo toleranci- po čem mám jít abych tu chybu odstranil? a 27-snímač rychlosti-co může být za problém u něj, včera jsem ho měl rozebranej,ale nepoznám co je na něm špatné. [upravil dne 6/1/13 11:25 od tomm176] Citovat
straki007 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Snimac rychlosti nic neznamena. A to prvni je snad nejhorsi zavada co u starych aut muze byt. Tlak paliva Palivovy filtr Svicky Kabely svicek Inducka Snimac kliky krokovy moturek Vyfuk Katik Lambda ..............................:o:o Citovat
tomm176 Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 To je hezký, to jsi mě moc nepotěšil. Tak holt začnu pomalu, chtěl jsem vyměnit svíčky a filtr, tak u toho zatím zůstanu. Čekal jsem,že mi to ukáže teplotní čidlo, protože když se auto ohřeje asi na 80°C tak při dojíždění na křižovatku s kvaltem (brždění motorem a náslédné sešlápnutí spojky bez přidání plynu) občas chcípne. Když je už ohřátý tak při dojíždění jen klesnou otáčky pod 900, ale nechcípne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.