Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moby: cenu neresim a nezda se mi to zas tolik :D

bo.play proč snít? uvazoval sem o jinym motoru a ted uvazoju nad timhle protoze je to mnochem min prace a cenove to vyde skoro stejne :D

Odesláno

Dle mě nesmysl.

za 1. Nevěřím, že s tímhle \"kitem\" dosáhneš nějakého solidního výkonu, aby se ta investice vyplatila.

za 2. Ikdyby se ti náhodou povedlo dosáhnout solidního výkonu, tak to nevydrží spodek.

Nehledě na to, že si připrav minimálně dalších 25k na jednotku a naladění.

Odesláno

vyhodnejsia asi bude ostra vacka, znizena a vylestena hlava a upravena jednotka ... obcas sa na takto upravenej1.4 v 106 vozim a neklamem ak poviem ze je to zazitok :)

Odesláno

jak píšou ostatní ... ale pokud máš peněz nazbyt a nebude ti jich líto, tak do toho jdi, ovšem další investice kolem, jako jiný písty a tisíc dalších věcí ...

v pubertě jsem taky uvažoval nad blbostma :D

Odesláno

no jak uz sem psal vyse jen zvazuju moznosti a premejslim nad vsim moznym, to asi kazdej ne :) ale premyslim nad tim a radim se s lidma nez neco koupim, nejsem blazen co koupi vsechno co se mu libi :D

Odesláno

delam si co uznam za vhodny, ano mas pravdu na veky ho asi mit nebudu ale i tak ho budu mit dost dlouho a do ty doby bude perfektní jak to jen pude :) jestli to ma ci nema cenu ja ciste vec nazoru :)

Odesláno

Jen technická, řekněme, že by se to podařilo tam nacpat a jezdilo by to. Co potom ostatní věci?? Spojka, převodovka, brzdy?? A co papírová stránka věci, STK... Jak zde již bylo mnohokrát napsáno, nejjednodušší cesta, jak mít silnější auto je koupit si takové, než předělávat s nejistým výsledkem.

Odesláno

Ta zástavba motoru z Punta, kterou sem Ti minule rozmlouval by vyšla možná líp a snadněji, než tahle dodělávka:D Ale když si koupíš S16 a zkusíš se projet někde po pěkných serpentinkách, tak mi věř, že zjistíš, že se daleko dřív dostaneš na svoje limity, než na limity toho auta...:P

Odesláno

odee ja uz sem s tim jel je to opravdu paradni svezeni, ale sehnat kompletni motor z s16 je docela problem a jinou 106 zase kupovat nechci :) uvidime nakonec muze bejt vsechno uplne jinak :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...