Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ako som neposluchol users 573v0 a strycek2 pri oprave brzd (nemenil som posilovač) nevymenil som plastovú ojnicku 212817 a sponu 213805 na spojke lebo som nevedel vôbec o co ide. Samozrejme na silvestra ked auto islo do Brna sharecaring my vola syn ze v centre Brna stlacil spojku \"rup\" a pedal ostal dole a jednicka zaradena. Nastastie to doskakal na startery zaparkovat. Tento problem je v tomto fore popisaný perfektne tak som isiel do Peugeotu a s prekvapenim som tieto dva diely kupil okamzite bez problemov cena spolu 7€. Na ceste z BA som to vzal do Brna ze to vymenim. Ako som na mieste zistil spojkove lanko bolo vyskocene s plastoveho bajonetu ale samotny bajonet a ocelova sponka bola v poriadku. Zacvakol som to späť a vsetko fungovalo ale pre istotu som znova vytiahol tu sponu a skusil som porovnat jej pruznost s novou a bola poznetelne ina tak som tam vlozil novu a viac som na chodniku v Brne nastastie nerobil ine. Moja otazka do fora je ci toto mohlo byt pričina vyskocenia lanka alebo by som mal vymenit este lanko a ten samotny bajonet ???

• O 10 měsíců později...
Odesláno

U pedálu se lanku nic nestává, díky tomu plastu.

Buď prdne plast nebo Ti vyskočí plechová pojistka.

Akorát nechápu, proč se tu odpověď objevila až nyní... :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

este raz ktomu. Musel som vymenit komplet spojkove lanko ,lebo prava príčina prečo to vyskakovalo s bajonetu bola ta že na spojkovom lanku su v časti motora dva gumenne podložky (na lanku ) a tie sa rozpadli a lanko tým nebolo spravne napnute a sem tam sa vyvlieklo s bajonetu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...