neutral Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 zdravim. kluci mám problém se sedačkou u řidiče, strana u dveří nedrží ale pohybuje se hlavně při brždění to jde dopředu. čím by to mohlo byt? sundal sem sedačku a zdá se mi, že pojezd jde až moc volně. Citovat
Ducatista Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 nedávno jsem měnil obyč. sdačky za GTI - zaímavej poznatek - obyč sedačky mají brzdu jen na jedné kolejnici, kdežto GTI sedačky na obou kolejnicích - je tam vespod prostě jinej mechanismus. Taky mi předtím malinko sedačka na jedné straně jezdila, ted už ne. Citovat
neutral Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Raweon: Ty seš cyhtrej, to by mě nenapadlo... Ducatista: O tvém poznatku vím, právě mě zaráží proč je brzda jen na jedné... Zkusil sem prohodit boční kolejničky a uvidím jak tam dám sedačku řidiče. Třeba to pomůže. [upravil dne 3.1.2013 18:43 od neutral] Citovat
loki Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 všechny S1 mají brzdu na jedné kolejnici,S2 mají 2 Citovat
neutral Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 mi to bylo hned jasný... S1 to má na prd pěkně... Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Jsem ti říkal, že se mi zdá, že mám 2 ty brzdy Citovat
neutral Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 FiFa jako vždy generál až po bitvě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.