Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pri otvoreni dialkovym ovladanim,ked dvere vodica otvorim sadnem za volant a len zasuniem kluc do spinacej skrinky ca po case auto uzamkne,ked otvorim dvere na strane spolujazca je to ok-ostane otvorene,prosim o radu

Odesláno

asi kablik vo dverach ... nesignalizuje ze su otvorene dvere ... tak sa auto znovu po par sekundach zamkne ... je to ako nahodne odomknutie skus normalne nastartovat a otvorit dvere a uvidis ci sa na PP ukaze ci mas alebo nemas otvorene dvere:papa

Odesláno

lampicka sa rozsvieti,ked som nastartoval a otvoril dvere nehlasi ze su dvere otvorene,na pravej strane ked dvere otvorim hlasi otvorenie,pri otvoreni auta manualne klucom sa auto neuzankne

Odesláno

Keď to nejde otvoriť a uzamknúť kľúčom, možno budeš mať niečo primrznuté v zámku.

[upravil dne 3/1/13 14:31 od Judes]

Odesláno

Vystříkej pořádně WDčkem zvenku zámek...... a třeba 20x zavři a otevři dveře...potom znova WD a zase promazat.....mě to u zadních pravých dveří pomohlo...... nesignalizovalo a ted už jo.....v zámku je mikrospínač......

Odesláno

V zámku jsou dva mikrospínače ale tam se WD moc nedostane spíš bych se kouknul na svorkovnici co vede ze spoda do zámku a to znamená sundat tapec vyndat zvenčí kliku aby ti šel vyndat celý zámek ven a bude to asi zoxidované a nebo ta svorkovnice na sloupku dveří tam jsou taky kontakty, dost jsem se se zámkem natrápil na podzim mikrospínače tam jsou dobře zaizolovaný gumičkou

Odesláno
V zámku jsou dva mikrospínače ale tam se WD moc nedostane spíš bych se kouknul na svorkovnici co vede ze spoda do zámku a to znamená sundat tapec vyndat zvenčí kliku aby ti šel vyndat celý zámek ven a bude to asi zoxidované a nebo ta svorkovnice na sloupku dveří tam jsou taky kontakty, dost jsem se se zámkem natrápil na podzim mikrospínače tam jsou dobře zaizolovaný gumičkou

Mě mou zmiňované pomohlo a stále funguje.....záleží kde je problém , mikrospínač, patice , kabeláž, průchodka.....cokoliv to může způsobit a na vše WD nepomůže.....;)

Odesláno

Mě mou zmiňované pomohlo a stále funguje.....záleží kde je problém , mikrospínač, patice , kabeláž, průchodka.....cokoliv to může způsobit a na vše WD nepomůže.....;)

Je to tak na WD tu dost lidí nadávalo ale mě taky už kolikrát pomohlo, musí se skusit vše. :myslim

MINI: Kdybys scháněl na vrakáči tak bacha je jich víc typů svorkovnice pasuje ale zámek nefunguje. Chce si ho tam hned odskoušet.

[upravil dne 7/1/13 20:48 od bart.lbc]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...