MINI Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 pri otvoreni dialkovym ovladanim,ked dvere vodica otvorim sadnem za volant a len zasuniem kluc do spinacej skrinky ca po case auto uzamkne,ked otvorim dvere na strane spolujazca je to ok-ostane otvorene,prosim o radu Citovat
Schreek Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 A když otevřeš dveře u řidiče rozsvítí se Ti lampička? Citovat
DERT123 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 asi kablik vo dverach ... nesignalizuje ze su otvorene dvere ... tak sa auto znovu po par sekundach zamkne ... je to ako nahodne odomknutie skus normalne nastartovat a otvorit dvere a uvidis ci sa na PP ukaze ci mas alebo nemas otvorene dvere:papa Citovat
MINI Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 lampicka sa rozsvieti,ked som nastartoval a otvoril dvere nehlasi ze su dvere otvorene,na pravej strane ked dvere otvorim hlasi otvorenie,pri otvoreni auta manualne klucom sa auto neuzankne Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Keď to nejde otvoriť a uzamknúť kľúčom, možno budeš mať niečo primrznuté v zámku. [upravil dne 3/1/13 14:31 od Judes] Citovat
Přema Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Vystříkej pořádně WDčkem zvenku zámek...... a třeba 20x zavři a otevři dveře...potom znova WD a zase promazat.....mě to u zadních pravých dveří pomohlo...... nesignalizovalo a ted už jo.....v zámku je mikrospínač...... Citovat
MINI Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 dakujem za rady vsetkym,zajtra vyskusam Citovat
bart.lbc Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 V zámku jsou dva mikrospínače ale tam se WD moc nedostane spíš bych se kouknul na svorkovnici co vede ze spoda do zámku a to znamená sundat tapec vyndat zvenčí kliku aby ti šel vyndat celý zámek ven a bude to asi zoxidované a nebo ta svorkovnice na sloupku dveří tam jsou taky kontakty, dost jsem se se zámkem natrápil na podzim mikrospínače tam jsou dobře zaizolovaný gumičkou Citovat
MINI Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 Dnes som vystriekal zamok vdckom no zatil bez vysledku,svetielko vo dverach pri otvoreni nesvieti Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 V zámku jsou dva mikrospínače ale tam se WD moc nedostane spíš bych se kouknul na svorkovnici co vede ze spoda do zámku a to znamená sundat tapec vyndat zvenčí kliku aby ti šel vyndat celý zámek ven a bude to asi zoxidované a nebo ta svorkovnice na sloupku dveří tam jsou taky kontakty, dost jsem se se zámkem natrápil na podzim mikrospínače tam jsou dobře zaizolovaný gumičkou Mě mou zmiňované pomohlo a stále funguje.....záleží kde je problém , mikrospínač, patice , kabeláž, průchodka.....cokoliv to může způsobit a na vše WD nepomůže..... Citovat
bart.lbc Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 V zámku jsou dva mikrospínače ale tam se WD moc nedostane spíš bych se kouknul na svorkovnici co vede ze spoda do zámku a to znamená sundat tapec vyndat zvenčí kliku aby ti šel vyndat celý zámek ven a bude to asi zoxidované a nebo ta svorkovnice na sloupku dveří tam jsou taky kontakty, dost jsem se se zámkem natrápil na podzim mikrospínače tam jsou dobře zaizolovaný gumičkou Mě mou zmiňované pomohlo a stále funguje.....záleží kde je problém , mikrospínač, patice , kabeláž, průchodka.....cokoliv to může způsobit a na vše WD nepomůže..... Je to tak na WD tu dost lidí nadávalo ale mě taky už kolikrát pomohlo, musí se skusit vše. MINI: Kdybys scháněl na vrakáči tak bacha je jich víc typů svorkovnice pasuje ale zámek nefunguje. Chce si ho tam hned odskoušet. [upravil dne 7/1/13 20:48 od bart.lbc] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.