Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám 206 2,0HDI 66kw a r.v.2001 ,teplota se drží normal,ale když zastavím tak se mi začne vypařovat nemrzka.Sem tam se jde vidět i pára.Teplota se drží normálně.Sahara nezpíná a příjde mi že to i o hodně méně topí.A když jsem tam měl čistou vodu,tak ta zůstala a topí to o hodně víc.Nevíte čím by to mohlo být nebo nesetkal se už s tím někdo?

A ještě jestli by se našla dobrá duše a vyfotila mi pojistkovou skříín,zdá se mi že tam chybí několik pojistek,tak bych chtěl vidět která kde má být.Žádnou obsluhu k tomu nemám.

Díky moc:super

[upravil dne 2/1/13 20:09 od Jelimaan]

Odesláno

Jak se ti může ztrácet nemrzka a voda ne? :o Jednou je to uzavřený systém a ať tam máš cokoliv, tak ti to nemůže utíkat....

Pod sedadlama mokro nemáš? pod autem kaluž není? chladič není mokrý?

Ovzdušnil jsi to, když jsi vyměnil vodu za nemrzku? ;)

Odesláno

ano uzávěrem expanzky,odpoledne to zkusím ještě odvzdušnit.Ale proč se mi nespustí sahara?Nemáte někdo obrázek,fotku pojistkové skříně kde jaká pojistka má být?

Odesláno

Akú tam máš nemrznúcu? Nie je nejako moc hustá?

Kolega v práci mal podobný problém na Tipe, ako keby mu nevedelo otočiť tú chladiacu zmes (čudný jav), po opätovnom nariedení bolo všetko vporiadku.

Odesláno

název si nevzpomenu,ale jak to odpoledne zkusím tak dám info.

Ale stále bych potřeboval ještě ty pojistky tu fotku,neměl by ji někdo se všema pojistkama?

Odesláno

pokud se ti drží teplota v normálu tak ti ventilátor nesepne spíná tuším až nad 90 stupňů,nebo při klimě,pokud nesepne ani pak tak bývají vykysané relátka na chladičový stěně pod mřížkou nárazníku (super přístup :D)

Odesláno

no teplota se drží,max na 70 a i tak se paří.Ventilátor nesepl ani dřííív.A ted skvělé podminky se na to podívat:D a když odpojím čidlo teploty a nastartuju,měl by se hned zapnout,nemám pravdu?a to neudělal

Odesláno
díky Judes,a ta první příloha mi nejde otevřít v žádném prohlížeči,v jakém se to formátu?

Tak ako ti písal HonzaZ otvára Abobe Readr, bolo to vložené ako tá drtuhá príloha noneviem prečo to na fórum dalo takto.

Odesláno

To že mi to taky dělá, jsem myslel tu přílohu v PDF. Ale co se týká toho chlazení, otevři expanzku a čuchni, zda to není cítit spáleninou. Kdyby ano, tak ti to tlakuje z válce do vody. Pokud ne, tak kup nové víčko expanzky a uvidíš. Stojí něco kolem stovky.

Odesláno
a netušíš čím by to mohlo býýt?

Ted jsem tam dolel vodu,a je to v pohodě tak nvm

Keď je to po tom nariedení vodou v pohode tak to nerieš akurát si zmeraj do akej mínusovej teploty ju máš nariedenú.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...