Neon Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Máte někdo zkušenost s RUČNÍMI (vakuovými) odsavačkami oleje z auta? Jde mi o to, že mě už nějak neba lézt pod auto k výpušťáku a někde to ani moc dobře nějde, tak jestli na občasnou výměnu je něco ve stylu tohoto, nebo tohoto dostačující, nebo to bude úplně na prd (tak dejme tomu 10x použito do roka max)... Díky za postřehy a případný tipy na osvěčený kousek. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Problém je, že s tím zdaleka neodsaješ všechno. Citovat
Neon Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 No, to já si myslím, že to ani s klasickou pneumatickou, ne? Nebo vždycky jsem spíš preferoval výpušťák, ale myslíš, že to ta pumpa nenatlakuje dostatečně? Už nad tím nějaký pátek přemýšlím a nechce se mi jen tak vyhodit 1200-1500 za úplnej aušuš a pak zase lézt pod auto a aby se na tohle jenom prášilo, nebo jsem to použil 1x za rok na sekačku, kde odsaju 4decky ... Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Spíš bych si pořídil nájezdy a pokud jsi pohodlnej, tak lehátko na kolečkách, stačí vzít desku a kolečka si na ní přidělat sám Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Www.peugeot-kly.cz tu je pro takove jako ty Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Vzhledem k tomu kde mam treba na my 306 vypustak oleje jsou najezdy naprosto idealni na to dostat z auta pryc treba 95% puvodniho oleje Linej jsem taky ale 2x do roka si pod to lehnout me rozhodne nezabije Citovat
Neon Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 2x by mě taky nezabilo ... ale \"starám\" se v rodině o 5 aut Mám i možnost jámy 20km daleko, i zvedáku (všední dny, když je volno 10km daleko) u PPčka jsem taky se 407, když jsem pod to nevlezl taky byl (30km daleko). Jedná se mi o nejrychlejší a nejpohodlnější variantu. Prostě jsem doma, mám čas, tak vyměním olej ... Jo, nájezdy jsou fajn, taky jsem je zvažoval jako doplněk ke kozičkám, ale 407mu na ně třeba kvůli tomu stupidnímu čumáku nedostanu (teda alespoň dle sklonu na těch, co jsem zkoušel)... Vim, že bude spousta lepších variant, než toto, jednalo se mi ale primárně o to, jestli někdo nemá zkušenost - tedy doufal jsem, že někdo napíše třeba \"jo, na občasný použití to je ucházejicí\" ... Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 jo, na občasný použití to je ucházejicí :D:D:D:D ale práce vleže:roker,co víc si přát,hlavně když to pěkně šplouchne,jednou jsem se tak lekl,že jsem měl hlavu jako po rvačce [upravil dne 2/1/13 13:45 od rkolac] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A to se staras dobrovolne nebo nebylo na vyber ? Sorry, uz Ti do toho tady kecat nebudu Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Rucni je blbost. Potrebujes kompresor ... Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Rucni je blbost. Potrebujes kompresor ... zase né moc silnej,aby ten motor neotočil naruby Každopádně myslím že nej. je vypustit,alespoň se jednou otře vana od oleje. [upravil dne 2/1/13 14:26 od rkolac] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.