222johny222 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 přihořívá se dívím,že Kyslík se tady nepochlubí veřejně!!! Citovat
Kysliik Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 Zdravím lidičky. No samozřejmně sem mněl v plánu se pochlubit, ale nejdříve sem chtěl trochu umít, naleštit a pak nějaké hezké foto udělat a hodit to do k tomu určené sekce. Zatím na to kvůli práci není čas. Jinak je to autí od uživatele xbirnyx. Ducatista jj trefil si to. Taky se ještě tímto chci omluvit uživateli jamall406 že jsem mu neodpověděl na poslední sz ale opravdu není moc čas a když už ho trochu je tak ho zatím rád trávím za volantem :-) Autí má rozhodně pár much co musím dát do kupy ale mněl sem na výběr více méně jen 2 kousky v manuálu a ve full vybavě a už sem nemohl čekat. Celkově vzato za danou cenu zatím spokojenost uvidíme dále. V příštích 14 dnech sou v plánu rozvody a komplet prohlídka v servisu. Pak musim dát do kupy muziku, taky koncovku řadičky, ovládání spolujezdcovi sedačky a ještě pár drobností a silně uvažuji o celolaku ale to nejdřív tak za 2-3 měsíce. Uvidíme jak to bude vypadat po naleštění atd. Jinak podle vin sem nic nezjistil a autí si na místě proklepnul sám tak doufám že mně nic nepřekvapí. Pokud o autí nekdo něco ví tak budu rád za jakékoliv info. Zatím ale jezdí parádně a moje láska k němu po svezení se ještě znásobila. Několikrát denně chodím k oknu a musím se pokochat. A pokud jde o motor. Přiznám se že když sem ho vezl domu tak sem hodně často vyděl spotřebu 30l ale to sem si tu jízdu faaakt užíval. Rozhodně ale v6 nelituji. Je to úžasné svezení a bože ten zvuk V6. Obzvláště vzhledem k tomu že je to první benzín co jsem řídíl. A všichni ti co mi říkaly at si tu V6 nekupuji že mně to sežere tak všichni do jednoho se ted ptají zda se můžou svézt. Sranda ty lidi. Jedinné co jsem zatím vysledoval je že při rozjíždění s minimem plynu a nebo bez plynu malinko ale opravdu malinko pocukává a mám pocit jakoby když na neutral trochu sešlápnu plyn a pustím, tak jdou otáčky dolu jakoby skokově. Tak na 2-3 krat. Zatím sem to neřešil. Uvidíme co mi řeknou v servisu po prohlídce. Stačí něžně přidat plyn a je po problému. Rád bych tímto taky všem zůčastněným poděkoval za rady a pomoc při výběru. Děkuji a možná se někdy uvidíme na nějakém tom srazu. A nakonec ještě otázka. Mám ted nabídku na rozvody. Čistě práce do 2000,- Na kolik mně přijde čistě materiál?? Bylo by to sice bez papíru ale přijde mi to jako dost dobrá cena. Jinak budu rád za jakékoliv další komentáře. ps. Miluju 406 coupe ps2. jamall406 ale ty sedačky v modrý kůži co tam máš ty stejně zkusím někde splašit. ps. Jen tak pro všechny. Jedinné vylepšení co plánuji je folie na skla a kola. Nic víc nic mín. Origo je best. Ježiš to je zase elaborát. njn já jak se rozepíšu to je děs. Citovat
222johny222 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 mno kola sem ti vyfouknul já Hned jak jsem je u xbirnyx viděl,tak jsem je chtěl.... Co ti o autu můžu říct..jede šíleně,sedí to suprově a osobně jsem mu ho před zimou zaleštoval voskem :-) PS: to doufám,že se potkáme na srazu!! Citovat
John Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Jsem rád,že jsi se přiznal,já věděl,že ho máš ty ale neprozradil jsem to Jinak V6 je vpohodě a jede to docela solidně už v základu Tak ti přeju mnoho km atd. a ať ti dělá jen radost,a snad ho někdy dovališ na nějaký srázek ukázat. Citovat
Kysliik Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 Tak ted sem ted byl trochu projet auti a zda se že to cukání se zhoršuje nevím nevím. Do nějakých cca 1200 otáček při rozjezdu, ale asi trochu i na ostatní stupně se jakoby motor dusí nebo co a trochu to cuká. Někdo nějaký nápady? Jinak až dám autí trochu do kupy tak bych se na nějakém tom srazu rád objevil. Citovat
Ducatista Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Pochybuju, že ten, kdo ti nabídl cenu za práci na rozvody 2000 Kč věděl, že je to Véčko a 6 vál, protože můj servisák je šikovnej, ale řekl mi, že tohle není rozhodně jednoduchá práce a není za pár minut. A že je rád, že mám rozvody už udělaný... Materiál je myslím necelá desítka, ale to budou ostatní kluci vědět líp. Citovat
Kysliik Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 No mám nabídku klasika servis za 14k. To za ty 2k je přes známýho. Ten co by to dělal má bráchu co má servis a on si tímhle způsobem přividělává u bráchy a má to trochu jako koníček. Jinak má normal jinou práci. Už sem mu psal že je to V6 a řekl si tuhle cenu. Ale protože jinak dělá něco jinýho tak ještě neřekl cenu za mateiál. Ten mi veme přes bráchu. Ale je to tak trochu protekce přes kolegu v práci tak uvidíme. Joo protekce. Třeba poslední technickou i s doplněním oleje a pár drobnůstkama sem mněl jen tak zadarmo. Citovat
Kysliik Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 Se ptám na materiál abych věděl kolik takhle ušetřím. Jestli je za materiál cca 10k tak to nema smysl. Sice ušetřím 2k ale zas nebudu mít na to papír tudíž záruku. Uvidím za kolik mi řekne ten materiál. Bere ho od bráchy kterej má prej dost dobrý ceny a navíc bych je mněl za nákupku. Tak uvidim ještě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.