Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa mi stalo ze som ostal stat na ceste za jazdy nieco zaskripotalo v motore a koniec domov ma otiahly .dal som dole krit rozvodou vackove koleso zlomene cez polovicu a vahadla na ventiloch ostaly cele len 3 z 12 nastich......mal niekto takyto problem?

Odesláno

co sa mohlo stat ze zlomilo ozubene koleso na vacke ? tym padom preskocil rozvod a vsetky vahadla zlomilo.....myslite ze budu poskodene aj ventily dnes sa na to pozriem som zvedavy...

Odesláno

souhlasím ze servisman to potkalo i mě o 3 zubky zpět a v motoru bl uplný výřatd děs vačka zůstala celá jen to odnesli nadzvedák a chudák hlava sehnal sem polomotor ze 605 je uplně stejný měl nlétané něco kolem 170 tis a stál mě jen 2000 trocha práce a auto jezdí dál kukni na ty rozvod

[upravil dne 31/12/12 09:51 od *marian*]

post-38842-14109628727713_thumb.jpg

Odesláno

rozoberal som to vacka je v haji.. zdvihatka tak isto vsetky....skusal som tocit motorom cez račnu kompresiu ma kazdy valec a taktiez ide dobre kazdy ventil ale aby som si bol 100% isty zhodim dole celu hlavu

Odesláno

stalo sa to preto zlomil sa unasac so pohana podtlakovu pumpu viveu neviem co bola pricina ze sa zlomil na dve casty ten unasac lebo podtlakova pumpa ide dobre neni zadreta. a ako zlomilo ten unasac tak sa zapriecil o zarez vo vacke v tom ulozeni a o mazaci kanal ... tym padom okamzite zastala vacka zlomilo ozubene koleso na vacke na rozvodoch skocil rozvod :bojim a uz to islo......do haja...

Odesláno

ako najednoduchsie odpojit turbo aby som mohol demontovat hlavu musim ju dat dole a pozriet jeden ventil je ohnuty.. demontoval to uz niekto?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...