Rafko Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 A este poznamka: pred touto poruchou som tresol s pravou stranou, mal som tukes s inym autom odislo mi servo a neslo otocit volant tak som to do neho napalil, tak prave rozmyslam ci som nemohol nieco poskodit tym narazom. Citovat
Rafko Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Zdravim, takze pisem zase, dnes som bol po packy pri skuske u predavajuceho (samozrejme presne ten typ aky mam ja) porucha naskocila zase. Takze v packach problem nebude . Poradte chlapi co dalej. Mozem to napichnut na dia a poslat popis poruchy ak mi viete pomoct, dakujem. Citovat
bart.lbc Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 tak jestli ti vypisuje chybu abs senzoru tak zkus vyměnit cena 500Kč ale nejdřív bych si zašel na geometriji kol, protože musí být ok, jinak ti to bude dělat chyby a asi i snímač úhlu. Citovat
Rafko Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Dik za radu no mne nevypisuje chybu ABS a ABSko mi funguje normalne. Som to testoval na snehu a ABS mi pumpuje do pedalu, toto je blbe. Citovat
bart.lbc Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Ta tady cituji: ale snimac hlasi trvalu vnutornu zavadu tiez tak neviem teraz. Pokud snímá rychlost tak bude asi ok ale proto ti píšu nejdřív geometriji, pokud ti po tý ráně někam kolo uhlo tak to nemůže fungovat správně, když počítač esp počíta v daný okamžik s nějakým směrem a nějakou rychlostí ale tobě to bude skreslovat a jednotka esp to vyhodnotí jako chybu. Citovat
Rafko Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Aha jasne uz chapem, noo dobry napad dam to teda skontrolovat, ta chyba mi naskocila ked som vytocil na full volant pri otacani a teraz som si spomenul auto urobilo tak ako keby sa uhlo do strany, a na dia pise zly udaj od praveho predneho kolesa, ostatne tri su rovnake. Asi pri naraze rupol nejaky klb, alebo cap. Kua, ze ma to nenapadlo. Dik za radu. Citovat
bart.lbc Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 jj někde jsem to tu četl, že i vůle v čepech dělá chyby v esp. Citovat
Brizan Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Když jsem rozdělal ten můj starej tak mu nic není. Jo ale pokud se ti nerozsvítí světla tak asi bude opálený. Jak říkám, šlo by ho vyčistit. Mě to házelo chybu abs esp ale bylo to tím bordelem na náboji kola, spínač mi nepomohlo vyměnit ale nechal jsem ho v autě takže maká. Původní mám v šuplíku. tak ať se ti to podaří opravit. Tak v pátek sem se konečně dostal k výměně toho spínače co jsi mi poradil. Skutečně tam perfektně pasoval a s kartičkou PC klubu to bylo za pakatel. Od té doby ujeto asi 500km a hláška zatím neukázala. Díky moc za typ Citovat
mrkarda Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 me to nedavno napsalo ESP/ABS faulty myslite ze bude stacit odstranit špony pokud nejake budou?? nebo to vypada na čidlo? Citovat
bart.lbc Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 chce to dia ale pokud ti to dela jen obcas tak bych tim zacal ale problem je, ze bez dia nevis u ktereho kola to je. Citovat
bart.lbc Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 mrkanda: hele me se zda, ze mas nak moc problemu najednou, jak na tom je tva baterie??? neni nahodou uz pred smrti? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.