Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, potrebuju radu. tece mi olej z gufera na klice pod setrvacnikem. Vymnenil jsem nove gufero a olej vali jak dunaj dal. Na volnobeh to jen kape, ale pri zvyseni otacek to tece hodne. Na klice drazka nebyla a dal jsem original gufero. Je to 2.0i 99kw r2000 typ RFR. Ma nekdo nejaky napad prosim?

Odesláno

Na to uz jsem taky myslel, ale verim ze jsem ho tam dal dobre. Bylo mi divne ze i na tom puvodnim nebylo nic videt a pruzina tam byla. Tak ze mne ceka repete prevodovka a spojka dolu?

Odesláno

To je normální jde o to jestli po povolení fouknul tlak, Pokud neznatelně je to OK. Asi nezbude než to gufero vyměnit. Hřídel dobře očisti přejeď prstem jeslti na ní není nějaký otřep. Gufero mázni a mělo by to být OK.

• O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Čau, mám podobnej problém mám 206 2.0 RFN a teče mi olej mezi motorem a převodovkou , nejdřív jsem myslel že je to vana v místech kde to neni vidět . Akortát se nakonec ukázalo , že to asi bude gufero pod setrvačníkem, při rychlejší jízde po dálnci mám od oleje celej zadek zaprášenej od oleje, a po zaparkování auta to dělá loužičky. potřeboval bych poradit jak probíhá výměna a co přesně znamená ,když mi to vytlačuje měrku oleje. Předem díky za rady.

:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...