Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

souhlas s commem.. co jsem přečetl jeho téma, tak věřím tomu, že jej dokážu opravit doma.. je s tím sice víc práce než s mechanikou, ale stojí to za to.. jinak tohle čerpadlo už jsem 3x přetěsňoval na různejch autech a není to zase tak strašný, když se dodrží pár zásad.. a až se mi čerpadlo vysype, tak v duchu pevně doufám, že krom commova tématu tu stále bude comm kdybych potřeboval s něčím poradit, protože ten má asi zatím největší zkušenosti s tímto čerpadlem tady..

Odesláno

Čerpadlo je hanba Lucasa.Má krátku životnosť,a to že sa lámu káble,to je sranda desaťročia!Čerpadlo stjí hotový mailand,a kvalita nikde.Dúfam že sa mi podarý predať kombíka v januári.

Odesláno

souhlas. bylo to ve své době výkonné čerpadlo co umělo opravdu to auto popostrčit ale dneska už má to čerpadlo svojí eru dávno za sebou je to opravdu nákladné to udržet, na hdi to čerpadlo stojí desetinu aspoň v peugeotu mi to povídal mechanik že tam to není zdaleka tak drahé a vydrží víc jak jednou tolik co tyhle epici já to čerpadlo měl taky částečně rozebraný a vevnitř to vypadá jako klasika nic těžkého to není ale ta elektronika, s tý mam dodnes noční můry, já tvrdím že když naftu tak nikdy TD jedině starou klasiku nebo dneska jsou i diesely co čerpadlo vůbec nemají a nebo comon rail tam jsou ty čerpadla vlastně vcelku taky jednoduchy to už je opravdu jen čerpadlo co nemá žádnej jakoby rozdělovač co prostě tlačí jen do jedné trubky. Jsem docela dodnes nasranej že už nemam 406ku byl to fakt luxus kar ale tenkrát jsem se měl vysrat na TD a koupit tu co stala vedle to bylo HDI 66kw já to nechtěl protože to mělo jen 66kw ale dneska vím že to byl nejvetší držák co do toho auta dali spolehlivější motor tam nikdy neosadily a jezdil bych ještě pěknou řádku let v luxusu teď budu muset zase vyhodit 80000kč abych měl zase 406ku a měl zase klid na duši a pohodlí na prdelce

Odesláno

KLID NEBUDEŠ MÍT NIKDY SE ŽÁDNÝM AUTEM A NEJTÍŽ SE V NĚM BUDEME STÁLE VRTAT TD HDI JE TO 0NEKVALITNÍ NAFTA KTERÁ KURVÍ NAŠE KÁRY HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKU A HODNĚ ŠŤASTNÝCH KM :papa

[upravil dne 31/12/12 11:35 od *marian*]

Odesláno

Tak opět volal ten mechanik.Vyměnil to sítko v nádrži, zdálo se, že auto je v pořádku ale dlouho to nejezdilo.Tak šel po čerpadle a to mělo někde nějaké to těsnění nebo co a říkal, že ho musí komplet přetěsnit a seřídit na stolici.Otázka, co se na tom čerpadle seřizuje?

Odesláno

teďko je to u toho mechanika, tak možnost fota nemám.5ekl mi za to 8000kč, tak jsem se chtěl zeptat, co tak drahého tam může být?říkal, že ho musí přetěsnit a nechat na stolici seřídit.

Odesláno

to já tak nechápu přetěsnění akutátorů a dalších pár věcí mě vyšlo na 65kč a auto jede stejně jak před tím jen neteče nafta žádné seřizování proto se ptám odkud to teče jen aby to někam poslal aby to udělali celé a seřídili ho podle mě se dá seřídit i přes dia. ať nevyhodíš zbytečně pár tisíc oknem za kravinu i mechoš se někdy plete mě chtěl přetěsnit taky čerpadlo ale za 10000 a přesvědčoval mě že to doma udělat nejde !! až sem to přetěsnil tak mi řekl že to nepojede a když jo tak to bude k ničemu a jede nádherně tak si o tom udělej obrázek svůj. nezapomeň že je to mechošova živnost i když je to kamarád ten tě oškube víc než cizího proto že ví že je máš a nerozumíš tomu

Odesláno

Ja si myslim osobne ze este budeme spominat ake dobre tie auta boli. Bo ked vidim ako sa dnes vyrabaju auta tak uz o kvalite sa moc neda rozpravat a uz vobec sa nemozeme bavit o tom ze po 10 rokoch budeme nieco na tom opravovat. Ono sa bude srat vsetko.

Odesláno

práve to je ten problém, že tomu nerozumim.Comm mi nabízel sadu těsnění, která stála 1100kč.tak nevím, co drahého tam ještě může být, že za to chce 8000kc.To seřízení proboha nemůže být tak drahé.

Odesláno

podle mě jestli ti řekl že to za osum vyřeší a dá dva roky záruky tak bych to dal bez keců i když vím že doma si to udělá člověk sám, ale proč podstupovat takovej risk, když mechanik dá za to hlavu na špalek. Doma to uděláš, budeš si furt říkat dal jsem to dobře nebo nedal, ono to čerpadlo můžeš taky pěkně dodělat a nebo to špatně s pasuješ a ono pochčije a budeš furt dotahovat šrouby a říkat si už je to lepší už je to zase o kousek lepší přitáhnu to ještě kousek už to jenom mokvá a nejednou prásk a šroub v hajzlu a pěkně zalomenej že ho nevyndá ani bůh a pak napíšeš na forum a tam zjistíš že ti stačila kapička oleje na těsnění a už si dávno jezdil bohužel to je realita nedávno takhle dopadl známej a přinesl mi ho domů a ptal se co s tím? já vzal čerpadlo do ruky a říkám to je epic ? a on, jóóó. hned měl radost že vím o jakej tip se jedná a já ho hned vyvedl s omylu a odkázal ho do delphiservisu že játra mam jen jedny a že ještě jeden epic a bude ze mě alkáč. Fakt se na to vyser a nech ho ať ti to udělá nebo překecej nikoho zde nejlépe comma ať ti to udělá nebo někoho kdo to dělal a uspěl

Odesláno

jj souhlas co ja bych za to dal kdyby mi tenkrat nikdo za tuhle cenu opravil cerpadlo dal bych i deset abych to mel v poradku a takhle mam sedive vlasy s pulky vyskubany a musim jezdit s koncernovim autem pane boze za co me trestas. v klidu to zaplat a vubec neuvazuj o tom jestli te nikdo neojebal ja bych za osum ani nesundaval cerpadlo ale to bude tim ze k tomu motoru mam odpor a nenavist i kdyz me pekne povozil.

Odesláno

co se týče ohledně ucpaného síta v nádrži:

toto je sice z P405, ale pokud bude jiné, tak tuším podobné. Stačilo vyndat a vyfoukat nebo vypláchnout.

post-23799-14109628759068_thumb.jpg

Odesláno

tak už mám autíko doma.stálo to těch 8000kč a je to čerpadlo komplet přetěsněný+seřízený.Jede to úplně jinak než předtím, lépe to táhne od spoda a i lépe to staruje při ranním startu.Teď už jen doufám, že najezdím spostu km bez oprav

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...