Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci.Včera jsem jel k příbuzným do Znojma a asi po 70km v obci mi auto chcíplo a nešlo nastartovat.vždy jen chytlo, vyskočili otáčky do 2000ot/min a opět chcíplo.Měl jsem podezření na imobilizér, protože někdy se mi stane,že když při startu neblikne 2krát za žlutá kontrolka(myslim, že je to kontrolka motoru) tak nenastartuju.Ale odpoji jsem baterku, kontrolka sice 2krát blikla ale stejnak to nechytlo.Pak jsem zkusil napumpovat pumpičkou a huráá, chytlo to.Jenže asi po deseti kilometrech se znovu nasvítila ta kontrolka a chcíplo to.A abych to shrnul:Když jedu plynule, neřadím tak auto jede normálně, ale jakmile vyřadím, nebo nechám motor na volnoběh, tak vyskočí otáčky zas do těch 2000ot/min a chcípne.poraďte prosím, jestli se Vám to někdy stalo, případně nějaké návrhy.děkuju

Odesláno

Abych nezapoměl. Dnes ráno když jsem přišel k autu, tak jsem šel prve napumpovat a koukal jsem jestli někde nic nefouka když pumpuju a odněkud z čerpadla tekla nafta.A když to bylo zahřáte, tak nic neteklo ale někde něco foukalo, ale nezjistil jsem kde

Odesláno
Zkus se podívat na snímač otáček. Díval si se na palivový filtr?

[upravil dne 26/12/12 15:54 od OK406]

Na filtr jsem se nedíval, dával jsem nový před měsícem

to čidlo otáček by to dělalo i při jízdě, nebo ne?a mělo by to vliv na tu naftu?že musím pumpovat?

Odesláno

a balonek jsi neměl trochu scucnutý ? mě to udělalo taky bordel v nádrži nešla mi nafta do filtru jen málo jel sem jen pár km a chcíplo to otáčky vyletěli a chcíplo kontrolka se rozsvítila po nastartování vše ok ale podle mě máš jen někde netěsnost čerpadlo si přisává vzduch pak má slabí tlak tak to odpojí

Odesláno

Tak jsem ráno byl v peugeotu na diagnostice a řekli mi, že je špatný nějaký elektroventil v čerpadle a že oni neumí opravovat, jen výměna čerpadla a za to chtějí 50000kč.to je palba, nemáte někdo radu co s tím?

Odesláno

delphi diesel servis zavolej tam a oni ti reknou i po tel co s tím maš dělat tel je 274784049 vždy mi tam poradili jsou tam docela ochotný a kdybys ty nebo někdo sháněl těsnění tak mi doma zůstala víc než polovina přetěsňovací sady na čerpadlo i to velké těsnění to nejdůležitější mam oba tipy

Odesláno
delphi diesel servis zavolej tam a oni ti reknou i po tel co s tím maš dělat tel je 274784049 vždy mi tam poradili jsou tam docela ochotný a kdybys ty nebo někdo sháněl těsnění tak mi doma zůstala víc než polovina přetěsňovací sady na čerpadlo i to velké těsnění to nejdůležitější mam oba tipy

Díky,až se tam dovolám,tak dám vědět.to těsnění se možná bude hodit, protože jak jsem psal, když jsem ráno pumpoval, tak mi z něj tekla nafta

Odesláno

Pro info, dali mi výsledek testu a v něm bylo:

Přechodná závada: Kontrola dodávky rotoru v uzavřené smyčce - Anomálie B/D

Přechodná závada: Kontrola dodávky rotoru v uzavřené smyčce - Anomálie B/D

Přechodná závada: Funkce snímače polohy vačky 2 - Anomálie A/B

Odesláno

Precti si moje prispevky a mas jasno. Skontroluj nadrz a palivovu soustavu a prektroluj palivovy fltr. Kdyz neudrzi otacky na volnobehu ale plinulou jizdou auto jede bez problemu tak to bude palivova soustava.

Odesláno

dnes, když jsem to přivezl, tak při pumpování za studena teče nafta z čerpadla, při zahřátem se neteče nic akorát zvyšuju tlak.na volnobeh to netaha naftu, jakmile přidám na 2500ot/min, nafta teče a auto jede.kdyby to bylo třeba zavzdušněný, tak by to dělalo i při jízdě, nebo ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...