lusmi1 Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 Ahojte neviem zistit scoho ale dymuje mi motor peugeot 206 1.4hdi.Menili mi podlozky pod vstreky aj ich cistili.Ale aj tak vzdy ked odstavim auto strasne to smrdi za spalenim.Posielam neake fotky kde to je vidiet.uvidite na kryte je taky flak aj tie hadicky su take ofukane na cierno Citovat
Parc Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 mozno kravina ale ak sa nemylim, vstreky sa davaju na vazelinu, nesmrdi ti to odtial?... tamto co mas zakruzkovane, neopera sa ti tam o ten plast to plato co mas na zateplenie kapoty? to zvykne takto zalestit plast... skus si to pozriet Citovat
lusmi1 Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 mozno kravina ale ak sa nemylim, vstreky sa davaju na vazelinu, nesmrdi ti to odtial?... tamto co mas zakruzkovane, neopera sa ti tam o ten plast to plato co mas na zateplenie kapoty? to zvykne takto zalestit plast... skus si to pozriet Prave ze to plato ani nemam lebo je cele potrhane ono to neni take okurene ak idem autom normalne ale ak idem na vysoke otacky potom to aj tak okuri a este auto ani nepreslo emisnou Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 zistil som ze to dYmi naJviaC vtedy ak idem na vysoke otacky Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 viděl bych to opět na vstřikovače, chce to sundat kaslík vzduch. filtru a pořádně to okouknout,rozprašovačem ostříkat jarovou vodou okolo vstřikovačů, nastartovat a uvidíš jestli to okolo nich bublá Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 viděl bych to opět na vstřikovače, chce to sundat kaslík vzduch. filtru a pořádně to okouknout,rozprašovačem ostříkat jarovou vodou okolo vstřikovačů, nastartovat a uvidíš jestli to okolo nich bublá Tak skusim aj to ale vies davali mi nove podlozky aj cistili vstreky pred tyzdnom tak by to malo byt ok?myslim si no uvidim Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 může zůstat karbon na dosedací ploše v hlavě a pak to netěsní,nebo vstřiky nejsou dost utažené,chce to zkontrolovat, pokud to bude bublat po natočení jak jsem psal tak vstřiky vyndat, pořádně vyčistit a vyfoukat vzduchem dosedací plochu a měděné těsnění nahřát třeba nad sporákem do červena a hodit do vody (změkne )a pak lip těsní Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 může zůstat karbon na dosedací ploše v hlavě a pak to netěsní,nebo vstřiky nejsou dost utažené,chce to zkontrolovat, pokud to bude bublat po natočení jak jsem psal tak vstřiky vyndat, pořádně vyčistit a vyfoukat vzduchem dosedací plochu a měděné těsnění nahřát třeba nad sporákem do červena a hodit do vody (změkne )a pak lip těsní tak skusim tie vstriky stou penou kolo nich a uvidim ci to je tym ci nie,lebo da dosedacia plocha neviem ani co je ale ak by boli vstriky sak mi ich robili dam reklamovat,len cely cas premyslam tym vies ci to nema suvis stym ze mi motor dymi ze mi auto ukazovalo vysoke emisie a nepreslo cez emisnu Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 jak je na tom vzduch filtr a jakou máš spotřebu ?? Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 jak je na tom vzduch filtr a jakou máš spotřebu ?? vzduchovy filter mam uz novy ale mal som predtym cely zniceny taky cierny bol tak som kupil novy mam ho mesiac ale aj tak motor dymi spotreba vyborna okolo 4l na 100km Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 sice na emisnej bol este stary na ktorom som presiel 180 000km ten filter Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 emisní limit je tam i s přidanou hodnotou 2.00, nikdy jsem neměl problém se do toho vejít,vždy se vejdu do 1.00 max Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 emisní limit je tam i s přidanou hodnotou 2.00, nikdy jsem neměl problém se do toho vejít,vždy se vejdu do 1.00 max vies mna napadlo to ze ak mi dymil motor tak mi vsetko tahalo ten smrud do toho sacieho hrdla ktore ide do vzduchoveho filtra ci tak nahodou nemohli stupat tie emisie kedze ten smrad rovno tahalo do auta co ty nato? Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 :grr:grr no snad na filtr nejezdíš 180000km !!!,ten se mění po 30tis, auto pořádně prožeň,najezdi tak 100km aby se uvolnily ty saze z výfuku a zajeď si znova na emise Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 :grr:grr no snad na filtr nejezdíš 180000km !!!,ten se mění po 30tis, auto pořádně prožeň,najezdi tak 100km aby se uvolnily ty saze z výfuku a zajeď si znova na emise ja vym ze sem vul emisnou sem presel robil mi ji kamarat (sak vys jak ) tak skusim ho poradne protahnout tak dekuji,bo aj vyfuk je moc cernej kopu sadzi velmi vela Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 :grr:grr no snad na filtr nejezdíš 180000km !!!,ten se mění po 30tis, auto pořádně prožeň,najezdi tak 100km aby se uvolnily ty saze z výfuku a zajeď si znova na emise a skusim aj tu penu na tie vstriky ci to dymia oni a dakujem za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.