Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

souhlas s Kacaba12.... Dělal mi to na 307 HonzaZ...

Je to buď tak, že v BSI se aktivuje denní svícení - hned po nastartování se rozsvítí zelená kontrolka a světla vpředu i vzadu.... Mačkání tlačítka \"AUTO\" na páčce nemá význam, podsvit budíků jen po otočení prstence na páčce, pak funguje i zvuková signalizacš, když se prstenec nechá otočený po chcípnutí motoru a otevření dveří

Nebo se denní svícení deaktivuje - pak po nastartování auto nesvítí, ale když se vjede do tunelu, tak se rozsvítí světla a podsvítí palubka - toto se dá zapnout podržením knoflajzu na páčce..... Je to dle mě na prd, když se má svítit furt přes den i noc

Škoda, že tam není funkce, aby se světla po nastartování rozsvítila a večer se k nim přidala palubka

toto platí pro model 1.6 16V benál rok 2004

Odesláno

já myslel že když si aktivuju přes dia denní svícení, tak se mi zapnou ve dne automaticky světla, bez palubky, a jakmile se setmí, a mám zaplé AUTO světla, tak po setmění se k tomu přidá palubka

4. to nemyslíš vážne, že manuálne zapínanie podsvietenia budíkov je chyba, to auto jednoducho nemá odkiaľ vedieť, že už je tma ak nie je vybavené senzorom a automatickým rozsvecovaním svetiel za tmy, jednoducho si akože zapnem svetlá keď sa zotmie, to je všetko...a nie je to vec starších modelov ale výbavy, ak je auto vybavené automatickým rozvecovaním svetiel za tmy tak sa budíky zapnú automaticky.

[upravil dne 15/9/14 19:39 od hardhouse.trip]

Odesláno

1. ano jde to u všech 307 přes diagnostiku

2. netuším

3. netuším, zapnul jsem si to sám

4. mám rok 2001 a když nastartuju ihned se mi zapnou světla a všechno ostatní jako kdybych otočil kolečkem na páčce, takže máš asi někde problém v osvětlení palubovky, jelikož mě to svítí všechno, osvětlení man.klimy, palubovka, všechno co má.

5. nechápu co tím myslíš

[upravil dne 15/9/14 18:48 od Tony Stark]

Odesláno
Pokud máš senzor světel a je aktivovaná funkce Automatická světla tak ano

Díky...no, já třeba myslel že záleží na typu BSI, nebo tak něco, když punkacovi to nejde a má senzor světel...

Odesláno

Nejdou jen stěrače :(

Senzor jinak funguje, zkoušeli jsme ho s HonzouZ, normálně při zakrytí se podsvěcovala palubovka a klima a rozsvěcely světla

Akorát za plného slunečního svitu nesvítila světla, ty jsem musel zapnout prstencem (pak samozřejmě s přibývajícím šerem se k tomu rozsvěcí palubovka), jenže toto je pro mě a hlavně přítelkyni naprd, chci aby světla svítila hned po startu a nemusel jsem na ně myslet, nějaká palubovka je mi fuk :) Jezdím podle citu a né ručiček a když chci, tak holt ten prstenec otočím :D

Odesláno

Hoši, tak kdo má teda pravdu? :D

Jde mi o to, abych nemusel furt otáčet prstencem, tudíž si chci aktivovat přes dia denní svícení, ale chci zároveň, aby za šera se zapla i palubovka...jinak ta aktivace přes dia pro mně nemá smysl...

a když to psal i 307rg , a i ostatní, tak mě teda nenapadá jiná alternativa, že to může být typem BSI, bo je to nějaký divný, že když máš Punkaci aktivovaný denní svícení a máš funkční a aktivovaný AUTO světla že se ti nerozsvítí palubka... :myslim

Odesláno

musi to fungovat, ja to mam presne tak a aktivovane cez DIA,

- nastartujem rozsvietia sa mi predne a zadne svetla

- ak sa zotmie prida sa k tomu palubovka

mam svetelny senzor a je funkcny :roker

Odesláno

Ja to upřesním. Aktivuji denní světla přes dia po nastartování svítí celé auto kromě palubních přístrojů a nejdou přepnout dálkové světla. Pokud máš světelný senzor tak při setmění se rozsvítí přís.deska a jdou přepnout dálkové světla. VLASNĚ neděláte vůbec nic, světel si ani nevšimnete . Doporučuji vyzkoušet světelný senzor ,nastartovat auto a přiložit ruku na senzor na skle ,po přiložení ruky musí začít svítit auto.

Ještě jedna věc pokud je ztlumená přístrojová deska tak taky moc nezsvítí

[upravil dne 15/9/14 21:01 od kacaba12]

Odesláno

mám to přesně jak píšeš, bohužel světla se po nastartování nerozsvítí, dálková nejdou.... Asi špatný model.... S HonzouZ jsme toto zkoušeli a mám smůlu bohužel

u mě buď automatický rozsvicení palubky a světla prstencem nebo světla svítí hned a palubka prstencem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...