Ivkopivko12tka Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 já nevím, ale myslím si, že né. Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km? nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla. [upravil dne 24/2/13 02:51 od Ivkopivko12tka] Citovat
LukeObrslik Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 já nevím, ale myslím si, že né. Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km? nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla. [upravil dne 24/2/13 02:51 od Ivkopivko12tka] díky moc,u mě se to projevuje opravdu náhodně, někdy jedu a 10 km v pohodě, na chvilku zastavím a po 5 minutách nastartuju a pokračuju...techometr nejde, pokud pokračuju tak třeba za několik km zase naskočí, chvilku jdu a potom zase spadne.... když jedu delší trasu (např. 90 km) tak snad 2 třetiny cesty jsem bez rychlosti vždycky ale platí, že když neukazuje rychlost, nepočítají se ani km, budíky jsem měl venku, ale žádnej studeňák jsem nenašel Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 já nevím, ale myslím si, že né. Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km? nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla. [upravil dne 24/2/13 02:51 od Ivkopivko12tka] díky moc,u mě se to projevuje opravdu náhodně, někdy jedu a 10 km v pohodě, na chvilku zastavím a po 5 minutách nastartuju a pokračuju...techometr nejde, pokud pokračuju tak třeba za několik km zase naskočí, chvilku jdu a potom zase spadne.... když jedu delší trasu (např. 90 km) tak snad 2 třetiny cesty jsem bez rychlosti vždycky ale platí, že když neukazuje rychlost, nepočítají se ani km, budíky jsem měl venku, ale žádnej studeňák jsem nenašel jasné, určite by sem začal výmenú teho čidla, je to najschodnejší a najlacnejší možnost, vyhneš sa elektrikárskej robote. To, že nepočítá km znamená, že nejde rychlostný údaj ani do RJ, takže je predpoklad, že prístrojovka je OK. Citovat
LukeObrslik Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Ahoj všem, nevíte někdo prosím jaký tip žárovek je pro podsvícení budíků? Nesvítí mně část otáčkoměru Předem díky Citovat
LukeObrslik Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 já nevím, ale myslím si, že né. Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km? nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla. [upravil dne 24/2/13 02:51 od Ivkopivko12tka] díky moc,u mě se to projevuje opravdu náhodně, někdy jedu a 10 km v pohodě, na chvilku zastavím a po 5 minutách nastartuju a pokračuju...techometr nejde, pokud pokračuju tak třeba za několik km zase naskočí, chvilku jdu a potom zase spadne.... když jedu delší trasu (např. 90 km) tak snad 2 třetiny cesty jsem bez rychlosti vždycky ale platí, že když neukazuje rychlost, nepočítají se ani km, budíky jsem měl venku, ale žádnej studeňák jsem nenašel jasné, určite by sem začal výmenú teho čidla, je to najschodnejší a najlacnejší možnost, vyhneš sa elektrikárskej robote. To, že nepočítá km znamená, že nejde rychlostný údaj ani do RJ, takže je predpoklad, že prístrojovka je OK. určitě souhlasím, čidlo údajně stojí 2500, že? chtěl jsem na něm ještě odpojit konektor a podívat se na kontakty, ale zespodu se mi to nedaří, nerad bych to zničil Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 to je určite cena za origo díl, netreba kupovat originál, stačí druhovýroba, moja cena bola 15 eúr čo je cca 400kč. Citovat
C4RTM4N Odesláno 11. srpen 2019 Odesláno 11. srpen 2019 (upraveno) Ahoj kluci, koupil jsem si senzor rychlosti na 306 hdi, protoze mi pada rucicka rychlosti, ale nemuzu ho nikde na prevodovce najit. Muzete mi prosim poradit, kde ho najit ? Dekuji edit: tak jsem ho nasel vzadu za motorem, umisteny u turba, fakt spatnej pristup Upraveno 11. srpen 2019 uživatelem C4RTM4N Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2019 Odesláno 11. srpen 2019 čidlo je nad vývodem pravé poloosy z převodovky, dostaneš se tam zespodu, zvrchu nee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.