Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
já nevím, ale myslím si, že né.

Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km?

nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla.

[upravil dne 24/2/13 02:51 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Takze v tvem pripade jsi take nemel problem s padanim otacek na volnobeh nebo neco jineho, proste jen nahodne padani tachometru na nulu a nepocitani ujetych km?

nene, tachometr prestal z ničeho nic fungovat. Po asi 15 km, vypnutí motora, zapnutí zase fungoval dalších 15 a nasledovných 2 naštartovaňách byl mrtvý. Budem sa snažit zistit, co presne robili s \"elektrikú\" okrem výmeny čídla.

díky moc,u mě se to projevuje opravdu náhodně,

někdy jedu a 10 km v pohodě, na chvilku zastavím a po 5 minutách nastartuju a pokračuju...techometr nejde, pokud pokračuju tak třeba za několik km zase naskočí, chvilku jdu a potom zase spadne....

když jedu delší trasu (např. 90 km) tak snad 2 třetiny cesty jsem bez rychlosti

vždycky ale platí, že když neukazuje rychlost, nepočítají se ani km, budíky jsem měl venku, ale žádnej studeňák jsem nenašel

Odesláno

někdy jedu a 10 km v pohodě, na chvilku zastavím a po 5 minutách nastartuju a pokračuju...techometr nejde, pokud pokračuju tak třeba za několik km zase naskočí, chvilku jdu a potom zase spadne....

vždycky ale platí, že když neukazuje rychlost, nepočítají se ani km, budíky jsem měl venku, ale žádnej studeňák jsem nenašel

jasné, určite by sem začal výmenú teho čidla, je to najschodnejší a najlacnejší možnost, vyhneš sa elektrikárskej robote. To, že nepočítá km znamená, že nejde rychlostný údaj ani do RJ, takže je predpoklad, že prístrojovka je OK.

Odesláno

jasné, určite by sem začal výmenú teho čidla, je to najschodnejší a najlacnejší možnost, vyhneš sa elektrikárskej robote. To, že nepočítá km znamená, že nejde rychlostný údaj ani do RJ, takže je predpoklad, že prístrojovka je OK.

určitě souhlasím, čidlo údajně stojí 2500, že?

chtěl jsem na něm ještě odpojit konektor a podívat se na kontakty, ale zespodu se mi to nedaří, nerad bych to zničil

• O 6 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, 

koupil jsem si senzor rychlosti na 306 hdi, protoze mi pada rucicka rychlosti, ale nemuzu ho nikde na prevodovce najit. Muzete mi prosim poradit, kde ho najit  ?  Dekuji :)

edit: tak jsem ho nasel vzadu za motorem, umisteny u turba, fakt spatnej pristup 😕 

80B4A129-20AE-43E0-88DD-910FD96684EC.jpeg

Upraveno uživatelem C4RTM4N

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...