Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, mám dvě otázečky:

předně bych chtěl vědět, jestli na 405 SRi vlezou 17" kola nebo to bude chtít sport. tlumiče?

za druhé nepřetržitě mi problikává kontrolka oleje i když je olej dolitý dle měrky oleje v motoru dostatečně a také mi motor při razantním sešlápnutí plynu reaguje s prodlevou a při středních otáčkách se zakucká.

Netušíte čím to je? (nejsem technik takže mi pak zbývá jen servis) Díky moc za odp.

Odesláno

muze byt blbe cidlo oleje, mne jednou to cidlo oleje prasklo (na 405TD) a kontrolka oleje svitila, i kdyz tam bylo oleje dost (ale pres to praskle cidlo tekl docela proudem). Cukani muze delat zaneseny palivovy filtr.

Odesláno

Záleží na tom, jaký tam dáš gumy. Nicméně se připrav, že budeš muset jezdit maximálně ve dvou a každou druhou nerovnost budeš přejíždět krokem, jinak budeš škrtat o podběh.

Mimoto ještě záleží na tom, jak vysoko máš spodní uložení tlumičů na předním kole.

Mám dvě 405 a na jednu se 17\" vlezly s výsledkem popsaným výše a na druhou se nevešly vůbec.

Odesláno

17tky tam nedávej - to je blbina. Na \"československý\":D silnice je ideál 15 s profilem 55(60), nebo 16 s profilem 45 - já tam mám osobně to první a absolutní spokojenost:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...