qmysak Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 zdarec trošku mě prokluzuje spojka tak asi na jaro se bude muset vyměnit dost lidí říká že auto co má skoro 300tis.km že setrvák bude asi v háji ale taky nemusí byt.Někde sem slyšel že se dá dvouhmota repasovat, ale někdo říká že to je ok někdo ne a našel sem firmu http://www.mazdapavlice.cz/ že tam repasují setrvák nevím do jaké míry a chou za repas 4500 a dají záruku půl roku. Zní to zajímavě, ale estli do toho jít nebo ne???za dvouhmotu za funglovku je to děsná pálka a když by se tam dala jednohmota tak to bude traktor tak poradte pls dík Citovat
Návštěvník Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Mám jednohmotovej setrvák a nepřijde mi to jak traktor. Nebo v jaky smyslu by to měl být traktor? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 zdarec trošku mě prokluzuje spojka tak asi na jaro se bude muset vyměnit dost lidí říká že auto co má skoro 300tis.km že setrvák bude asi v háji ale taky nemusí byt.Někde sem slyšel že se dá dvouhmota repasovat, ale někdo říká že to je ok někdo ne a našel sem firmu http://www.mazdapavlice.cz/ že tam repasují setrvák nevím do jaké míry a chou za repas 4500 a dají záruku půl roku. Zní to zajímavě, ale estli do toho jít nebo ne???za dvouhmotu za funglovku je to děsná pálka a když by se tam dala jednohmota tak to bude traktor tak poradte pls dík A ta cena se ti zdá dobrá? Na RHZ jsem kuoval Kompletní spojku i se setrvákem za 8500,- tak proč bych měl platit takovou částku za repasi. Repase co jsem viděl byla v podstatě jen výměna pružin a těch futýrek na nich. Kdyby stála 1500,- tak pochopím, že do toho někdo investuje, ale 4,5 je holý nesmysl. Citovat
straki007 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Koblih ma pravdu. Taky mne ta cena zarazila. Jako 4,5 za repas a nevis jak to dopadne treba po roce jezdeni a cca 10 tkm.Asi ne. Ale kdyz se vezme ze na nektere auta stoji dvouhmota treba 25 litru tak repas za 4,5 uz jde. Takova mala dilema. Citovat
qmysak Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 ptám se na vaše názory a když se podívám na Ak tak enom dvouhmota setrvák tam je za 16 litrů Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 No AK. je teda pro úvahy o ceně opravdu \"Etalon\" dráž už to asi nemají nikde... dej sem vin Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Hledej sadu 600005000 ( je to sada Setrvák, lamela, ložisko, šrouby, přítlačák) nejmíň jsem našel kolem 11,5 ale určitě sezeněš levněji. Napiš uživateli Badisák nebo Godzila. Citovat
qmysak Odesláno 22. prosinec 2012 Autor Odesláno 22. prosinec 2012 ok dík klucííííííííí a pěkné svátky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.