Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nevíte k čemu je tato hadice, byla vypadlá, místo kam patří jsem logicky odvodil, ale druhý konec nikam nemá být připojen? Zandal jsem jí do díry a dnes jsem to zkontroloval a po vytažení jsem zjistil, že je na ní olej a nevím jestli sem zrovna patří olej :myslim

post-47633-14109628607082_thumb.jpg

Odesláno

olej se tam objevit může protože ta tlustší hadice vedle je odvětrávání od vačky a nějaký ten olejový aerosol se tam dostává... jinak pokud si dobře pamatuju z 309, tahle hadice je kvůli regulaci podtlaku v sání

Odesláno

hele no někam vede, ale to už ti bohužel neřeknu, z hlavy si to nepamatuju a doma máme všechno nafťáky... zkus najít někoho tu na foru, kdo má taky TU motor, ať se ti mrkne kam to vede

Odesláno

Ahoj,

dlouho jsem na to koukal, než jsem rozpoznal, o co jde :).

Ta část hadice na obrázku patří do toho kolena se šipkou. Druhá část mi vede zepředu pod škrtící klapku. Pokusím se to nějak vyfotit až dnes budu u auta. Snad na to nezapomenu.

Ale když jsi to měl takto sundané, je tím kolenem veden vývod? Nebo to je pouze držák. Já jen že mi to nešlo profouknout ani tam ani zpět, tak jsem si řekl, že to bude pouze držák :)

Odesláno

Tak pasuje ten konec hadice někam nebo ne :) Já ho tam měl volně, když sem si toho všiml. No nevim zda tam je vývod, když sem to do toho nasadil, bylo to čisté, když sem to šel vyfotit, tak na to je olej (jde to i vidět), tak nevím, až budu u auta podívám se.

Odesláno
rikam ti podruhe ze je pod klapkou na volno. nikam nevede. Mam ti to pak napsat potreti?

NIKDY nie je žiadna hadica odvetrania iba na volno. Naposledy som to tak videl na Tatre 148.

Nepíše presne typ motora ale teoreticky by to mohla byť niektrá s týchto.

post-14381-14109628631471_thumb.jpg

Odesláno
je to hadice c1 a je tam navolno

MIGu, když si ten stejný obrázek, jako sem hodil pastorek, vyhledáš na serviceboxu, tak tam máš i popis, co jsou čísla zač. Čísla 70 a 71 jsou spony, které jsou vyobrazené vlevo nahoře na obrázku. Proč by tedy byla spona na obou koncích hadice 1, kdyby druhý konec měl být volný?

Odesláno

V tom případě jí máš taky blbě zapojenou (teda spíš odpojenou) :D jak psal pastorek, docela nelogické, aby byla na volno, to už by tam pak nemusela být vlastně vůbec ne? Jen tak ze srandy by ji tam asi nedávali.

Jako ono to samozřejmě pojede i bez toho, jelo by to i kdyby jsi sundal celý vrchní plastový kryt sání, ale určitě by se to projevilo na spotřebě a na výkonu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nikam to nevedie? Na tej tvojej fotke máš tú hadicu vyfotenú aj s tým ulomenýn plastovým nátrubkom( ešte to z tej hadice trčí), preto \"nikam\" nevedie !Hľadaj, kde je to ulomené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...