Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, hledal jsem, ale nenašel... nejspíš mi začíná blbnout zesík, je tam origo, radio Clarion, repro JBL (6x).. sem tam se z repráků ozve poměrně hlasité zapraskání a hlavně musím zesilovat a úroveň, jakou to hrálo na volume 3, teď je na úrovni 5. A ne, nehluchnu :D takže by mě zajímalo, jestli se toto dá řešit opravou (za cca kolik), případně jaký jiný zesík je alternativou k origo. Díky, Jirka

Odesláno

zacal bych vyjmutim radia a propajenim plosneho spoje v mistech pripajeni kontaktu iso-konektoru k zakladni desce radia. Pak kontrola kontaktnich plisku v isokonektoru na kabelech co se do radia pripojujou a pak teprve hledat chybu v zesiku. Alternativa k nemu neni zadna, ale origo zesiky JBL ma Devils-Night asi dva

Odesláno

Ahoj Jirko, pokud se nemýlím, tak máš rádio bez koncového stupně zesilovače. Zkusil bych nejdříve odpojit a připojit konektory na rádiu a potom na zesilovači. Mohl by tam někde být přechodový odpor. Zkus to a dej vědět.

Odesláno

Honzo, tohle jsme onehdá u tebe zkoušeli a nepomohlo to...a pořád se to zhoršuje.

Ferry, díky za radu, ale elektrice nefandím :D takže to předám případně tomu, kdo to bude dělat :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...