Krt€K Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Ahoj všem, hledal jsem, ale nenašel... nejspíš mi začíná blbnout zesík, je tam origo, radio Clarion, repro JBL (6x).. sem tam se z repráků ozve poměrně hlasité zapraskání a hlavně musím zesilovat a úroveň, jakou to hrálo na volume 3, teď je na úrovni 5. A ne, nehluchnu takže by mě zajímalo, jestli se toto dá řešit opravou (za cca kolik), případně jaký jiný zesík je alternativou k origo. Díky, Jirka Citovat
Ferry Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 zacal bych vyjmutim radia a propajenim plosneho spoje v mistech pripajeni kontaktu iso-konektoru k zakladni desce radia. Pak kontrola kontaktnich plisku v isokonektoru na kabelech co se do radia pripojujou a pak teprve hledat chybu v zesiku. Alternativa k nemu neni zadna, ale origo zesiky JBL ma Devils-Night asi dva Citovat
HonzaZ Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Ahoj Jirko, pokud se nemýlím, tak máš rádio bez koncového stupně zesilovače. Zkusil bych nejdříve odpojit a připojit konektory na rádiu a potom na zesilovači. Mohl by tam někde být přechodový odpor. Zkus to a dej vědět. Citovat
Krt€K Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Honzo, tohle jsme onehdá u tebe zkoušeli a nepomohlo to...a pořád se to zhoršuje. Ferry, díky za radu, ale elektrice nefandím takže to předám případně tomu, kdo to bude dělat :-D Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Takže mi to asi budeš muset přivézt. Citovat
Krt€K Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Tak mně to v zásadě nevadí... a pokud to tebe nebude obtěžovat... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Po svátcích není problém. Budeš muset být nějakou dobu bez rádia. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 OK, pak se ozvi:papa [upravil dne 19/12/12 18:25 od HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.