Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pokud jste si stáhli video ze srazu v Mělníce, tak ten nešťasný odtah je moje auto, ale již jezdí.

Ale proč píši, jedná se o PGA jednotku. Jak jsem se přesvědčil tak se auto zastaví a konec. V servisech přesně vědí co to je, ale zkouší fintu s tím, že to nastartovali a ono to jede, teda alespoň u Domanskýho ve Zdibech.

Pak diagnostika a ejhle ono je závada na světě.

Jinak jsem se poptával tak je to vysloveně závada ročníku 2012, už jich několik řešili, ale svolávačku nedělají, nevím proč, když musejí zaplatit odtah, náhradní vozidlo atd.

Tak pokud se někomu zastaví 508, a je závada na elektrice, tak je to s největší pravděpodobností toto, mám najeto cca 12 000km.

Jinak hodně zdaru veselé Vánoce.

Odesláno

No vůbec nic, jen se otevřely dveře, a po zasunutí klíčku a otočení napsal na display porucha elektriky a vůbec nic nefunguje.Podle vyjádření servisu jinde než u Domanského tak nedoporučují s tím jet, i když se to po čase nastartuje tak je nebezpečí, že to chcípne na zrovna vhodném místě.Je to pro mě nepochopitelné, že to vědi, a nic nenapíšou. Říkali, že v Praze měli dva a v Bystřici taky dva. No syn má taky 508, ale loňskou a nic a znám ještě jednoho z Kolína a taky starší a nic. Tak pokud máš 2012, tak se připrav, ale asistence funguje perfektně. Za hodinu jsem jel v náhradním autě.A to byla neděle ráno a -11st.

Odesláno

No ja mam 2011 ale mam iny problem. Ten co som pisal di temy skusenosti. Jednoducho idem a ked pridam plyn naplno napr. na 4ke tak auto zacne zrychlovat ale otacky vyskocia o 200 hore a potom zase spadnu ale auto zrychluje stale. To sa mi stane aj na dialnici ked idem na 6tke.Aj na tempomate. Pripada mi to ako smikajuca spojka. Ale na aute kde 25 000 km? :myslim neviem co s tym. Najhorsie ze budem do konca marca v zahranici a nechcem to tu riesit az doma.

Edit a mam manual nie automat

[Edited on 19/12/12 08:58 by Toudy5587]

Odesláno

Ano, vypadá to na prokluzující spojku. Je to ale dost brzy při 25k. Asi máš záruku, tak to urychleně reklamuj. Může to být klidně vadný dvouhmotový setrvačník a tam by cena opravy vyšla min. na 20 tisíc.

Odesláno

Já když jsem kupoval 407, tak jsem si nechal vyjet servisní historii a původnímu majiteli dělali komplet spojku i setrvačník při najetých cca 32000 km.

Odesláno

No jak to čtu, tak začínám mít strach s čím se budu ještě potýkat. Já měl před 508, Hyundai ix35, měl jsem ho nový a za rok šel z baráku, i se ztrátou, ale to byly mnohem menší závady než popisujete.Já auto beru že má sloužit, já ho potřebuji každý den, ale pokud bude zlobit tak pojede.Ale to auto nestojí pár korun, a co se týče té spojky tak okamžitě to reklamovat i v cizině tam to řeší mnohem lépe než u nás, tedy nevím jak na Slovensku, ale já to beru stále jako celek.Syn měl problém u nového Golfu 6 generace během 2 let co jsem počítal asi 8 reklamací, a taky spojka, tu reklamoval přímo v Německu a dali mu papír, že to má do 3 let kdekoliv vyměnit. Tak bych neváhal a řešil to. Nevím kde jsi v cizině.

Odesláno

ja som vo svajciarsku a tu je ta necina uplne ina ako v nemecku.Neviem ci by som sa snimi dohodol a hlavne ci by som im rozumel.Keby to bol deutch tak nevaham ale tu je to uplne ine.neurobi to vzdy ale sem tam sa pritrafi.Neviem co robit.

Odesláno
No vůbec nic, jen se otevřely dveře, a po zasunutí klíčku a otočení napsal na display porucha elektriky a vůbec nic nefunguje.Podle vyjádření servisu jinde než u Domanského tak nedoporučují s tím jet, i když se to po čase nastartuje tak je nebezpečí, že to chcípne na zrovna vhodném místě.Je to pro mě nepochopitelné, že to vědi, a nic nenapíšou. Říkali, že v Praze měli dva a v Bystřici taky dva. No syn má taky 508, ale loňskou a nic a znám ještě jednoho z Kolína a taky starší a nic. Tak pokud máš 2012, tak se připrav, ale asistence funguje perfektně. Za hodinu jsem jel v náhradním autě.A to byla neděle ráno a -11st.

Mal som dany problem, nestartovalo mi vobec auto uz pri plus 2 st.C. Ako sa to spravalo: Odomklo sa auto, nevyklopili sa vsak zrkadla, stlacil som tlacidlo START/STOP a NIC... po cca. 20 minutach vsak naskocilo...objednal som sa do servisu a do cca. hodiny vymenili jednotku a teraz v pohode aj pri minus 15 startuje po zhasnuti kontrolky zhavenia hned...takze odporucam sa urychlene objednat na reklamaciu do servisu..

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bude to znít asi blbě, ale jsem rád, že nejsem sám v klubu. Tak si ale myslím, že by s tím měli něco udělat, ale my snad máme vystaráno, pokud nevyměnili zase špatný za špatný. Ono bych se v této republice ani nedivil. Jinak jaký máte zkušenosti s tím zatékáním do kufru. Prý to na garancích opravují.

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak pani myslim ze som sa stretol s rovnakym problemom a to akurat mesiac po zaruke... Idem si rano do prace, auto nastartovalo az na druhy krat, vravim si asi nejaky zly signal z kluca alebo co, no ked som poobede chcel ist z domu na mesta, auticko si povedalo ze startovat nebude uz vobec. Jednoducho pridem k autu (bezklucovy pristup) odomknem, len sa mi uz nevyklopia automaticky zrkadla, a ked sa snazim nastartovat start/stop tlacidlom nic sa nedeje. Ani zapat elektroniku ( bez vytlacenej spojky) nefunguje. Strasne nervy mi to sposobilo a teraz len mozem rozmyslat kolko ma cely tento po zarucna sranda bude stat.. Na internete som niekde nasiel aj presne tento problem a tam pisali ze to robilo nejake \"relay\" co som pochopil asi ako relatko ktore nevydrzi viac ako 12 000km, a ze aj ked ho vymenili tiez len 12000... Teraz idem na cesty mimo SK takze auticko ma pekne pocka nepojazdne pred barakom. Ale zasa ma to aj vyhodu, ked prijdu zlodeji, tak sa mozu cudovat aky perfektny zabezpecovaci system tam mam ked nemozu nastartovat :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravicko, ohladom tej BPGA jednotke alebo PGA jednotke, moze sa ta jednotka naqzyvat aj BSI... Pretoze v Peugeote ked som sa bol len spytat ze aky mam problem tak nemali sajnu o akej jednotke vravim, a znamy co ma to napojil na diagnostiku, tak mu ukazalo iba nekomunikaciu s klucom, dajaka chyba pri otvarani okien ale ze hlavna chyba tam je B1003 - chyba konfiguracie, zadny priznak, prerusovany... a ze by to mala byt dajaka BSI1 jednotka.. Tak ze ci to neni ta PGA ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...