Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to pozicia 15.

Moze sa to lisit v zavislosti od verzie.

Pripadne si stiahni manual tu v sekcii download/605.

Mozes mat vypalenu ziarovcicku v pristrojovke. Ale na mojej ked tam bola voda tak to zasvietilo.

post-4442-14109628590808_thumb.jpg

Odesláno

Niekde som to tu videl, ale neviem to nájisť.Je možné doma nejako oživiť diaľkové ovládanie centrálu?Ak zamknem kľúčom tak sa zamkne celé auto, ale ovládač na kľúči nereaguje.Baterka v kľúči je nová.

Odesláno

Niekde som to tu videl, ale neviem to nájisť.Je možné doma nejako oživiť diaľkové ovládanie centrálu?Ak zamknem kľúčom tak sa zamkne celé auto, ale ovládač na kľúči nereaguje.Baterka v kľúči je nová.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Urcite je to hadica ????

Ja ked som kupil auto, tiez v servise v Peugeote vraveli ano velky problem pada nafta, nestartuje.

Ked som ho doniesol domov, vymena 5 ks zhavicov a bolo po probleme.

Jasne ze ked stoji 2 tyzdne nenastartujes. aj mne stalo 2 tyzdne a uz som nenastartoval.

Ale stacilo 1 streknutie \"start spreju\" a bolo.

Odesláno

Určite je to hadica.Vždy keď idem štartovať tak musím odvzdušniť a potom naštartuje na brnk.A nafta padne hneď ako zhasnem motor.Tú umelú hadicu neviem stiahnuť páskou, je tvrdá.A nepomohlo ani nahriatie teplovzdušnou pištoľou.Žhaviče sú vymenené, aj filter.(Predchádzajúci majiteľ sa o to auto moc nestaral)

Odesláno

Najradšej by som to vymenil za novú hadicu, aspoň viem čo tam mám.Ale asi budem musieť počkať na lepšie počasie, aj tak musím robiť na aute ako na kostole.Privýtam každý postreh okolo výmeny.

Odesláno

uplne v pohode,akurát že budeš musiet vybrat aj zadnú sedačku aby si to natiahol od nádrže.inak hadicu,má priemer 10 kúpiš v predajni na nákladné autá,ale mám odskúšané plastová hadica na rozvod tlakového vzduchu na nákladiakoch,je síce drahašia ale tenšia tak by sa mala zmestit do origo držiakov,len je komplikovanejšie prepojenie spojov,ale nič čo by si tam kde to budeš kupovat nevyriešil

[Edited on 15/1/13 22:18 by roman74]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

PALIVOMER:Zhruba viem koľko nafty mám v nádrži.Keď zapnem kľúčik tak mi pekne ukáže, naštartujem, v pohode stále ukazuje správne, ale po pár kilometroch jazdy začne ručička klesať až skončí na nule.Keď zastavím, zhasnem a znovu naštartujem tak sa to celé opakuje.Kde mám hľadať chybu?Ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...