renegade Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Načo slúži elektrika ktorá je zapojená do palivového filtra?Je jedno či je konektor zapojený alebo nie, auto ide stále rovnako. Citovat
Freedy Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Je to kontrolka vody v palivovém filtru, proto je tam dole odpouštění. Citovat
mmartinkovic Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Mala by ti na paneli svietit kontrolka, oranzova , nieco ako tvar filtra s ciernou polovickou dolu. Citovat
renegade Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 mmartinkovic:Kde by sa mala nachádzať ťa kontrolka?Zatial som sa s tým nastretol ze by niečo take na palubovke svietilo. Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Je to pozicia 15. Moze sa to lisit v zavislosti od verzie. Pripadne si stiahni manual tu v sekcii download/605. Mozes mat vypalenu ziarovcicku v pristrojovke. Ale na mojej ked tam bola voda tak to zasvietilo. Citovat
renegade Odesláno 25. prosinec 2012 Autor Odesláno 25. prosinec 2012 Niekde som to tu videl, ale neviem to nájisť.Je možné doma nejako oživiť diaľkové ovládanie centrálu?Ak zamknem kľúčom tak sa zamkne celé auto, ale ovládač na kľúči nereaguje.Baterka v kľúči je nová. Citovat
renegade Odesláno 25. prosinec 2012 Autor Odesláno 25. prosinec 2012 Niekde som to tu videl, ale neviem to nájisť.Je možné doma nejako oživiť diaľkové ovládanie centrálu?Ak zamknem kľúčom tak sa zamkne celé auto, ale ovládač na kľúči nereaguje.Baterka v kľúči je nová. Citovat
renegade Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Je možné na motor 2,1Td použiť štartér z 2,0 i? Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Ked budes startovat tak drz tlacitko na kluci a potom skus. Malo by to fungovat. Uz som to tu pisal. O ten starter ti neviem povedat, pozri, ci service boxe to nie je vidiet. Citovat
renegade Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Problém so štartérom vyriešený, zohnal som nový.Ale to diaľkové stále nič a skúšal som rôzne kombinácie. Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Mne to tak fungovalo, ale skus aj pri starte drzat tlacidlo. Citovat
renegade Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Ďakujem, skúsim.Pohodlie je pohodlie ... Citovat
renegade Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Výmena palivovej hadice od nádrže po motor .... Veľký problém?Súčasná plastová mi robí problém s padaním nafty a neviem s tým poradiť. Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Urcite je to hadica ???? Ja ked som kupil auto, tiez v servise v Peugeote vraveli ano velky problem pada nafta, nestartuje. Ked som ho doniesol domov, vymena 5 ks zhavicov a bolo po probleme. Jasne ze ked stoji 2 tyzdne nenastartujes. aj mne stalo 2 tyzdne a uz som nenastartoval. Ale stacilo 1 streknutie \"start spreju\" a bolo. Citovat
renegade Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Určite je to hadica.Vždy keď idem štartovať tak musím odvzdušniť a potom naštartuje na brnk.A nafta padne hneď ako zhasnem motor.Tú umelú hadicu neviem stiahnuť páskou, je tvrdá.A nepomohlo ani nahriatie teplovzdušnou pištoľou.Žhaviče sú vymenené, aj filter.(Predchádzajúci majiteľ sa o to auto moc nestaral) Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 No, asi to budes musiet dat na zdvihak, a pozriet tak. lebo zatial sa to tu neriesilo. Alebo nejaky tmel, co bude odolavat nafte a nebude sa lamat. :myslim:myslim:myslim Citovat
renegade Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Najradšej by som to vymenil za novú hadicu, aspoň viem čo tam mám.Ale asi budem musieť počkať na lepšie počasie, aj tak musím robiť na aute ako na kostole.Privýtam každý postreh okolo výmeny. Citovat
roman74 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 uplne v pohode,akurát že budeš musiet vybrat aj zadnú sedačku aby si to natiahol od nádrže.inak hadicu,má priemer 10 kúpiš v predajni na nákladné autá,ale mám odskúšané plastová hadica na rozvod tlakového vzduchu na nákladiakoch,je síce drahašia ale tenšia tak by sa mala zmestit do origo držiakov,len je komplikovanejšie prepojenie spojov,ale nič čo by si tam kde to budeš kupovat nevyriešil [Edited on 15/1/13 22:18 by roman74] Citovat
renegade Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 PALIVOMER:Zhruba viem koľko nafty mám v nádrži.Keď zapnem kľúčik tak mi pekne ukáže, naštartujem, v pohode stále ukazuje správne, ale po pár kilometroch jazdy začne ručička klesať až skončí na nule.Keď zastavím, zhasnem a znovu naštartujem tak sa to celé opakuje.Kde mám hľadať chybu?Ďakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.