guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Zdravím.Co vlastně potřebuji ještě krom jiného nárazníku a samotných světel abych si mohl na 206 namontovat mlhovky?Nebo neví někdo náhodou o nějaké už nepojizdné 206 ci bourané nebo na odpis ze které bych to mohl vše kuchnout? Citovat
guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 když se přiznám že nevím co to je tak mne neukamenuješ žene? Já co se týče aut tak to je tak že se v nich vůbec nevyznám a seznamuji se s tím až teď. Do mlhovek chci jít pro to že když je mlha a nejede někdo předemnou tak sem rád že vůbec trefím dom Citovat
Ferry Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 v tom pripade napis aspon VINkod auta Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Jelikož je momentálně SB mimo, tak ti neřeknu jestli máš mux, ale myslím že jo... už sem tvuj vin jednou myslím prověřoval. Takže... Příprava kabelů pro mlhovky je? (konektory by jsi měl mít někde v místě mlhovek pod nárazníkem). Pokud připrava je, tak aktivace v BSI přes diagnostiku (to bych ti byl schopnej někdy v Brně udělat). A pak záleží jakou máš pojistkovku (BSM jednotku) v motorovém prostoru. Pokud máš B2 tak ji musíš vyměnit za B3 a vejš... ovšem stejného výrobce.. tzn pokud máš valeo musíš sehnat valeo, když máš siemens tak musíš sehnat siemens... Tím by to mělo být vše Hlavně pozor na rozdílný typ mlhovek do různých nárazníků (GT,XS, klasika). Až půjde SB tak ti ověřím tu jednotku a MUX EDIT: Tímto příspěvkem jsem se stal inventářem klubu [upravil dne 16/12/12 18:52 od ChouLu] Citovat
Ferry Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 mno a jeste ovladaci packy pod volantem, s vypinacem mlhovek, v pripade MUXu zadna levna vec Citovat
guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Proto jsem sem pokukoval po možnosti kuchnout to z nějakého auta... Kde se dá prověřit ten VIN? já že bych se kouknul Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 u 206 se páčky měnít nemusi... je tam kroužek s aterací a jedno otočení predni, druhe otoceni zadni.. a na druhou stranu naopak takže páčky určo nejsou potřeba měnit máš tyhle páčky? Citovat
Ferry Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 ted servicebox nejde, maji udrzbu serveru, zkousel jsem to ted behem posledni pul hodky asi trikrat, tak mozna se to rozjede pozdeji nebo behem zitrka Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Tak už SB jede... Máš multiplex a máš dle SB BSM-B4... takže v tom by neměl být problém Pokud vlezeš do motorového prostoru, tak je tam pojistkovka a když sundáš kryt, tak tam je na kraji nálepka buď tam bude Siemens BSM-B4 nebo Delphy BSM-B4 (SB mi nabízi obě možnosti). Tím ověříme tu jednotku. Ještě k páčkám. Dle SB nemáš světelnej senzor, dešťák ani palubák že? [upravil dne 16/12/12 19:07 od ChouLu] [upravil dne 16/12/12 19:08 od ChouLu] Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 No tak hurá pod auto a zjistit jeslti tam jsou konektory, juknout na tu jednotku a pokud to bude souhlasit, tak máš vyhráno a stačí ti nárazník s mlhama a udělat diagnostiku Citovat
guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 pokud sem to pochopil dobre tak se to povoluje pres komp nebo tak neco? Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Jop... ale jedině přes origo diagnostiku Peugeotu Od ledna bych se měl pohybovat každý týden po Brně, tak bych ti to aktivoval Citovat
guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 to bys byl hodnej.zejtra se juknu na ty konektory a na tu jednotku... a pak začne to horši sehnat naraznik a mlhovky Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Náharzníků se pohybuje desítky po internetu... pravou mlhovku bych měl, ale to ti bude zřejmě k ničemu Citovat
guldy Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 vis co ja v ramci uspor hledam uz naraznik ve stejne barve jak me auto Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 S tou metlou je to ale pruser... ono je asi 5 odstínů... tak, že se trefíš je docela malá pravděpodobnost máš EZR a těch je opravdu 5 odstínů... taky jsem se divil, ale je to tak :/ [upravil dne 16/12/12 21:52 od ChouLu] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.