Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Money. Foto pošlu mailem obratem. Díky:papa

Peníze pošlu taky klidně hned, ale pokud si pamatuju dobře, doba pro platební styk je do 20h a všední den, takže dorazí nejdřív v pondělí..

Odesláno

Nepočítám s tím, že by jsem měl všechny platby 2.1. na účtu. Vždycky se někdo opozdí. Nejlepší by bylo, kdyby jsem měl všechny peníze už v pondělí, no, uvidíme. Třeba mě překvapíte :D:papa

Odesláno

Ták celé odpoledne se snažím vygenerovat PDFko s adresama aby se dali nalepit na obálky a Romanovi to usnadnilo práci a ne a né to jít... už jsem se skoro zblánil, ale nakonec se to povedlo propojit a funguje to :) Takže to zase ušetří den a Romanovu ruku :aut

Odesláno

Osobně bych tam raději viděl foto z Vánočního srazu.. odpovídá to době, kdy byl letošní :) Uvidíme jak se domluvíme s Romanem ;) Čakom je záloha ;)

Odesláno

Takže uzavřeno, již se nemůže nikdo přihlásit. Poslední volný týden bude srazová fotka. S účastí jsem spokojen. Jen našich kolegů ze slovenska je málo, přesněji jen jeden.

Přišla platba bez nicku a variabilního symbolu- kdopak to poslal.

\"243kč - MARTIN KUNES-\"

[upravil dne 31/12/12 08:09 od Roman Bazi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...