JuloI Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Ahoj. Auto v pohode jazdi aj startuje ale ked vypnem motor a vyberiem kluc zacne mi cvakat nejake rele a blikat kontrolka baterie a displej. Sucastne mi prestal fungovat central. Prve ma napadlo ci to takto nesignalizuje vybitu baterku v ovladaci... Stretli ste sa s tym niekto? Diky 1,1l, r.v2005 Takze baterkou v ovladaci to nieje, prave som ju vymenil... [upravil dne 16.12.2012 08:40 od JuloI] [upravil dne 16.12.2012 09:49 od JuloI] Citovat
ChouLu Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Kostra... ocistit kontakty na baterce a pak kostru na prevodovce a kastli... Citovat
JuloI Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Mal som asi 6h odpojenu baterku a teraz ked som ju pripojil tak je vsetko ok. No uvidim dokedy... Este zajtra ked bude vidiet ocistim kontakty a dufam ze to bude dobre. Rozmyslal som nad spinacou skrinkou... lebo robilo to to iste akoby som klucom dokola tocil medzi poziciou stop a prislusenstvo. ale rychlo:) Citovat
JuloI Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Tak som zistil ze to robila voda v stropnom svetle. Cez antenu mi natieklo do stropneho svetla a ja ho mam vzdy v polohe ked je zavysle od otvorenia dveri. Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Vyndat anténu, namatlat kolem dírky silikon a připlácnout anténu zpět... až to uschne tak přebytečný silikon oříznout a je klid Citovat
velkybanan Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Vyndat anténu, namatlat kolem dírky silikon a připlácnout anténu zpět... až to uschne tak přebytečný silikon oříznout a je klid No silikon bych zrovna nedával váže vodu a pokud by tam byl mírně odchlípnutý lak no nevím:myslim Citovat
Parc Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 je taky ktory je pre vonkajsie pouzitie... takto sa to bezne naozaj opravuje a oprava funguje ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.